Hypotheken & Verzekeringen
Verzekeringen afsluiten


Samen kijken we naar de best passende verzekering
Gemiddeld beoordeeld met: 9,3

Verzekeringen Eelde-Paterswolde

Wij regelen alles voor je
Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.
Aantrekkelijke prijzen
Wij vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!
Totaaladvies
Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.

Verzeker je met Huizing Totaal Advies

"Elke dag loop je risico's, niet alleen in het verkeer, ook thuis of op vakantie. En bij schade lopen de kosten al gauw behoorlijk op. Het is een prettig idee als je dit risico weet te beperken door je goed te verzekeren, maar wat "goed" is, is afhankelijk van je eigen situatie. Je wilt niet over- maar ook niet onderverzekerd zijn en welke risico's wil je dus wel en niet afdekken.

Ik helpt je om daar een keuze in te maken, vergelijk diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en samen kijken we naar de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog eens tegen de aantrekkelijkste prijs!" - Marjan, Verzekeringsadviseur

Stel je vraag via WhatsApp

Huizing Totaal Advies Marjan

Huidige zorgverzekering vergelijken?

Wil je jouw huidige zorgverzekering vergelijken? Dat kan heel gemakkelijk met onze online tool! Ontdek hoeveel jij kan besparen.

Zorgverzekering vergelijken

Verzekerd van de juiste dekking

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via het formulier of bel ons. Wil je meer weten over onze diverse verzekeringen? Klik dan even door per onderwerp. Deze vind je onderaan deze pagina.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Onze verzekeringen

Verkeer

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een verzekering voor je voertuig. Benieuwd of je een All-risk of een WA autoverzekering wilt afsluiten? Onze verzekeringsexperts adviseren je graag.

Recreatie

Met een goede reisverzekering en annuleringsverzekering van Huizing Totaal Advies kun jij ontspannen op reis. Aan alles is gedacht, ook zorgen we ervoor dat je geen onnodige extra dekking hebt. We controleren de overlap met andere verzekeringen.

Zorg

Een goede zorgverzekering vind je bij Huizing Totaal Advies. Er zijn een aantal zaken die je moet weten voor het vinden van de de beste zorgverzekering. Onze verzekeringsadviseurs vertellen je er graag meer over.

Lenen

Huizing Totaal Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Pensioen

Heb jij al plannen voor wat je wilt doen als je straks stopt met werken? Misschien wil je net zo kunnen blijven leven als dat je nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat je tegen die tijd hebt opgebouwd?

Wonen

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een goede opstal- en inboedel verzekering. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt. Onze verzekeringsexperts vertellen je er graag meer over.

Advies voor verzekering Eelde-Paterswolde aanvragen?

Marjan staat voor je klaar!

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons gerust.

Dit vinden onze klanten

8.8 Mevr. H. Visser-van der Pers Zonnehorst 6 02 jul. 2024

Prettig en toch zakelijk met veel uitleg over gang van zaken. Deskundig advies en ondersteuning in bijkomende zaken

10 Anoniem Golfslag 159 06 mei 2024

Dit is inmiddels de 3e keer dat ik samenwerk met Huizing in zowel de aankoop- als verkoop. Ook met hele bijzondere omstandigheden. Ik ben enorm tevreden over hun en natuurlijk vooral Peter Wolff als...

10 Mevr. A.D. Klei Framaheerd 69 15 apr. 2024

Fijne samenwerking en hulp en begeleiding gehad! communicatie ook top, laagdrempelig kantoor. .

9.8 JM Bijlsma Hoofdweg 374 07 feb. 2024

Er ging niets fout. Zeer goed geadviseerd in vraagprijs en onderhandelingen. Kortom zeer tevreden. Ook heel prettig persoonlijk contact, wat ik ook belangrijk vind.

9.8 Anoniem Prins Bernhardlaan 13 08 dec. 2023

Het contact liep heel plezierig. Goed bereikbaar en zorgvuldig. Begeleide zowel de verkoop van het huidige huis als de koop van een ander huis heel correct.

8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top