Verzekering Eelde-Paterswolde bij Huizing Totaal Advies

Wij regelen alles voor je
Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.
Aantrekkelijke prijzen
Wij vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!
Totaaladvies
Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.

Verzeker je met Huizing Totaal Advies

Elke dag loop je risico's, niet alleen in het verkeer, ook thuis of op vakantie. En bij schade lopen de kosten al gauw behoorlijk op. Het is een prettig idee als je dit risico weet te beperken door je goed te verzekeren, maar wat "goed" is, is afhankelijk van je eigen situatie. Je wilt niet over- maar ook niet onderverzekerd zijn en welke risico's wil je dus wel en niet afdekken. Huizing Totaal Advies helpt je om daar een keuze in te maken, vergelijkt diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgt voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!

Huidige zorgverzekering vergelijken?

Wil je jouw huidige zorgverzekering vergelijken? Dat kan heel gemakkelijk met onze online tool! Ontdek hoeveel jij kan besparen.

Zorgverzekering vergelijken

Onze verzekeringen

Verkeer

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een verzekering voor je voertuig. Benieuwd of je een All-risk of een WA autoverzekering wilt afsluiten? Onze verzekeringsexperts adviseren je graag.

Recreatie

Met een goede reisverzekering en annuleringsverzekering van Huizing Totaal Advies kun jij ontspannen op reis. Aan alles is gedacht, ook zorgen we ervoor dat je geen onnodige extra dekking hebt. We controleren de overlap met andere verzekeringen.

Zorg

Een goede zorgverzekering vind je bij Huizing Totaal Advies. Er zijn een aantal zaken die je moet weten voor het vinden van de de beste zorgverzekering. Onze verzekeringsadviseurs vertellen je er graag meer over.

Lenen

Huizing Totaal Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Pensioen

Heb jij al plannen voor wat je wilt doen als je straks stopt met werken? Misschien wil je net zo kunnen blijven leven als dat je nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat je tegen die tijd hebt opgebouwd?

Wonen

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een goede opstal- en inboedel verzekering. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt. Onze verzekeringsexperts vertellen je er graag meer over.

Advies voor verzekering Eelde-Paterswolde aanvragen?

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons.

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons gerust.

Dit vinden onze klanten

9.0 Dhr. C.M. Oosterveld Tasmanstraat 69 23 apr. 2022

Geen enkele op of aanmerking, alles snel en correct geregeld. Snelle en duidelijke communicatie, deze makelaar heeft alles gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. Gewoon top.

9.3 Anoniem Hortensiaweg 12 09 apr. 2022

Zeer vriendelijke, deskundige makelaar met verstand van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

10 Helene Meijer 11 mrt. 2022

Altijd prettig en snel geholpen!

9.0 Onbekend Hooiweg 44 15 feb. 2022

Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

9.0 Anoniem Hooiweg 44 14 feb. 2022

Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

10 Eric de vos 09 feb. 2022

Top service, erg goed begeleid door de makelaar in de verkoop van ons ouderlijkhuis . Luisterde goed naar onze wensen . Goed bereikbaar . Erg tevreden dus

10 Wiert Van Der Veen 30 jan. 2022

Bijzonder prettige sfeer waarin je ontvangen wordt. Dat hoort eigenlijk ook zo, want je bent bij een assurantiemakelaar voor belangrijke dingen. Huizing biedt mij gewoonweg meer dan ik durfde te...

9.3 Onbekend Molkampen 38 23 dec. 2021

Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

9.3 Anoniem Molkampen 38 22 dec. 2021

Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

9.0 Dhr. Eric de Vos Kluivingskampenweg 25 17 dec. 2021

Het contract met makelaar verliep erg prettig. En luisterde naar onze wensen. En gaf goed advies voor de verkoop . Kwam afspraken na .En was beschikbaar voor vragen . Ook het contact met het "...

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top