Je bent goed verzekerd bij Huizing Totaal Advies


Verzekeringen bij Huizing Totaal Advies

Wij regelen alles voor je

Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.

Aantrekkelijke prijzen

Wij vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!

Totaaladvies

Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.

Verzeker je met Huizing Totaal Advies

Elke dag loop je risico's, niet alleen in het verkeer, ook thuis of op vakantie. En bij schade lopen de kosten al gauw behoorlijk op. Het is een prettig idee als je dit risico weet te beperken door je goed te verzekeren, maar wat "goed" is, is afhankelijk van je eigen situatie. Je wilt niet over- maar ook niet onderverzekerd zijn en welke risico's wil je dus wel en niet afdekken. Huizing Totaal Advies helpt je om daar een keuze in te maken, vergelijkt diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgt voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!

Huidige zorgverzekering vergelijken?

Wil je jouw huidige zorgverzekering vergelijken? Dat kan heel gemakkelijk met onze online tool! Ontdek hoeveel jij kan besparen.

Zorgverzekering vergelijken

Onze verzekeringen

Verkeer

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een verzekering voor je voertuig. Benieuwd of je een All-risk of een WA autoverzekering wilt afsluiten? Onze verzekeringsexperts adviseren je graag.

Recreatie

Met een goede reisverzekering en annuleringsverzekering van Huizing Totaal Advies kun jij ontspannen op reis. Aan alles is gedacht, ook zorgen we ervoor dat je geen onnodige extra dekking hebt. We controleren de overlap met andere verzekeringen.

Zorg

Een goede zorgverzekering vind je bij Huizing Totaal Advies. Er zijn een aantal zaken die je moet weten voor het vinden van de de beste zorgverzekering. Onze verzekeringsadviseurs vertellen je er graag meer over.

Lenen

Huizing Totaal Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Pensioen

Heb jij al plannen voor wat je wilt doen als je straks stopt met werken? Misschien wil je net zo kunnen blijven leven als dat je nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat je tegen die tijd hebt opgebouwd?

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Als je de gang naar de rechter moet maken of aansprakelijk wordt gesteld voor geleden schade, kom je al snel voor kosten te staan. Met een goede rechtsbijstands- en aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jezelf tegen deze kosten.

Bedrijfsverzekering

Verzekeringen zijn voor veel ondernemers noodzakelijk. Licht daarom je risico’s eens door met Huizing Totaal Advies en bepaal welke verzekeringen voor jou als ondernemer nodig zijn.

Wonen

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een goede opstal- en inboedel verzekering. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt. Onze verzekeringsexperts vertellen je er graag meer over.

Verzekeringsadvies aanvragen?

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons.

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons gerust.

Dit vinden onze klanten

10

Dhr. A. Kukler

Hogestukken 5 03 aug. 2021

Wij hebben gekozen voor Peter Wolf omdat wij bij hem qua persoon een goed gevoel hadden en achteraf blijkt dit meer dan juist te zijn

8.8

Onbekend

Novastraat 11 29 jul. 2021

Ik vond fijne makelaar met verstand van zaken . Het gaf me direct al goed gevoel .ik zal deze makelaar zeker aanraden !

9.0

Onbekend

Leeuwerikweg 11 13 jul. 2021

Het contact liep heel soepel, de makelaar was erg geduldig en nam alle tijd voor ons. Na het vertrekken van de opdracht werden we van alle stappen op de hoogte gehouden en bij de uiteindelijke verkoop...

8.3

Onbekend

Mandelandenweg 5 a 08 jul. 2021

Prima makelaar heeft ons goed bijgestaan.Goed op de hoogte gehouden van het wel en wee.Zeer tevreden.

8.0

Mevr. C.I. Toonstra

Hooiweg 48 06 jul. 2021

Op de momenten dat we contact wilden was dhr Wolff altijd goed bereikbaar en had de juiste antwoorden of oplossingen. Als we zaken anders geregeld wilden dan kwam daar een oplossing voor. We werden...

9.0

Onbekend

Braamstukken 82 30 jun. 2021

Prettige en transparante samenwerking, geen vraag is teveel en alles is te overleggen. Zeker een aanrader als makelaar!

8.5

Onbekend

Groningerweg 80 F 18 jun. 2021

De contacten waren altijd prettig, zowel met de makelaar als met het ondersteunend personeel.

8.8

Onbekend

Woldweg 64 15 jun. 2021

We hebben accuraat en deskundig advies ontvangen van deze makelaar. In het contact en de omgang is hij zeer prettig.

9.0

Dhr. Dick Smit

C. Pothuisstraat 40 25 mei 2021

Huizing Totaal advies is een goede betrouwbare makelaar. Die met kennis van zaken en belang van de klant voorop stelt. De verkoop was correct en goed geregeld. Huizing Totaal advies is zeer zeker aan...

9.0

Onbekend

Hoofdweg 58 b 16 apr. 2021

Deskundig, vriendelijk. Een goed benaderbare makelaar. Regeert snel op vragen en denkt met je mee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top