Verzekering Eelde-Paterswolde bij Huizing Totaal Advies

Wij regelen alles voor je
Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.
Aantrekkelijke prijzen
Wij vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!
Totaaladvies
Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.

Verzeker je met Huizing Totaal Advies

Elke dag loop je risico's, niet alleen in het verkeer, ook thuis of op vakantie. En bij schade lopen de kosten al gauw behoorlijk op. Het is een prettig idee als je dit risico weet te beperken door je goed te verzekeren, maar wat "goed" is, is afhankelijk van je eigen situatie. Je wilt niet over- maar ook niet onderverzekerd zijn en welke risico's wil je dus wel en niet afdekken. Huizing Totaal Advies helpt je om daar een keuze in te maken, vergelijkt diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgt voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!

Huidige zorgverzekering vergelijken?

Wil je jouw huidige zorgverzekering vergelijken? Dat kan heel gemakkelijk met onze online tool! Ontdek hoeveel jij kan besparen.

Zorgverzekering vergelijken

Onze verzekeringen

Verkeer

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een verzekering voor je voertuig. Benieuwd of je een All-risk of een WA autoverzekering wilt afsluiten? Onze verzekeringsexperts adviseren je graag.

Recreatie

Met een goede reisverzekering en annuleringsverzekering van Huizing Totaal Advies kun jij ontspannen op reis. Aan alles is gedacht, ook zorgen we ervoor dat je geen onnodige extra dekking hebt. We controleren de overlap met andere verzekeringen.

Zorg

Een goede zorgverzekering vind je bij Huizing Totaal Advies. Er zijn een aantal zaken die je moet weten voor het vinden van de de beste zorgverzekering. Onze verzekeringsadviseurs vertellen je er graag meer over.

Lenen

Huizing Totaal Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Pensioen

Heb jij al plannen voor wat je wilt doen als je straks stopt met werken? Misschien wil je net zo kunnen blijven leven als dat je nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat je tegen die tijd hebt opgebouwd?

Wonen

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een goede opstal- en inboedel verzekering. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt. Onze verzekeringsexperts vertellen je er graag meer over.

Advies voor verzekering Eelde-Paterswolde aanvragen?

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons.

Meteen een afspraak maken met onze verzekeringsadviseurs? Plan een afspraak in via onderstaande formulier of bel ons gerust.

Dit vinden onze klanten

9.0 Kirsten Tebbens Begoniastraat 13 17 feb. 2023

Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is een hele kundige maar ook gezellige makelaar. Huizing biedt alle expertise die je nodig hebt voor je nieuwe huis. Zeker een aanrader

10 Sandra Pols Johann Faberlaan 59 10 feb. 2023

Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is zeer kundig, vriendelijk en heeft alles goed voor ons geregeld. Van de presentatie van ons huis op Funda tot het organiseren van de bezichtigingen; alles was...

10 Anoniem Pieter Hutstraat 4 28 okt. 2022

Hele goede en aardige makelaar. Peter heeft duidelijk kennis van zaken en heeft ons perfect geholpen met de verkoop! Erg prettige verkoop ervaring gehad! Mochten we in de toekomst weer willen verkopen...

9.8 Dhr. J.B. ten Cate Colijnlaan 43 05 okt. 2022

Al vele jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Huizing Totaal Advies, of het nu gaat om makelaardij, financiering dan wel verzekeringen. Ook bij de laatste verkoop verliep het proces soepel,...

10 Anoniem Hoofdstraat 104 31 aug. 2022

Alles snel en goed geregeld. Huizing totaal advies is een heeft een super team! De juiste mensen op de juiste plek, die alles tot in de puntjes voor ons hebben geregeld.

8.0 Anoniem Ten Oeverlaan 48 29 aug. 2022

Dit is voor ons de tweede keer dat we met hulp van Huizing onze woning hebben verkocht. Dat is ons weer uitstekend bevallen. Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. Ook voor het...

10 Siep van Sloten Ben Walrechtstraat 7 24 aug. 2022

Peter Wolff is een zeer gedreven, betrokken en kundig makelaar. Hij begeleidt het verkoopproces op een hele persoonlijke manier. Hij heeft kennis van zaken en kent de markt goed. Wij kunnen deze...

9.0 Dhr. R. Beerman Hooiweg 60 a 16 aug. 2022

Huizing Totaal Advies is een zeer deskundig, lokaal bedrijf. Het verkopen van een huis is op zich al een spannende zaak. Men loodst je professioneel door het verkoopproces en de makelaars zetten...

9.3 Anoniem Hoofdweg 204 11 aug. 2022

De lokale kennis en de directe nabijheid van het kantoor maakten het tot de ideale verkoopsituatie.

9.0 Dhr. C.M. Oosterveld Tasmanstraat 69 23 apr. 2022

Geen enkele op of aanmerking, alles snel en correct geregeld. Snelle en duidelijke communicatie, deze makelaar heeft alles gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. Gewoon top.

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top