Onze aankoopmakelaar staat voor je klaar!

Met een aankoopmakelaar sta je sterker

Een NVM aankoopmakelaar verzekert jou van professionele ondersteuning tijdens het aankoopproces en komt op voor jouw belangen. Je krijgt meer voor elkaar met een NVM aankoopmakelaar.

Wij zitten dicht bij het vuur

Nog voordat er een woning op funda wordt geplaatst, is onze aankoopmakelaar al op de hoogte. Daarnaast is een onze aankoopmakelaar alert op de nieuwste bouwplannen of waar vergunningen worden vergeven.

Het verschil maken tijdens bezichtigingen

Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

Aankoopmakelaar Eelde-Paterswolde

In de huidige markt is het aankopen van een woning een hele lastige klus. De grote vraag naar woningen en het relatief kleine aanbod zorgt voor krapte op de markt. In een krappe huizenmarkt moet je als koper slim kunnen handelen. Als je kiest voor een NVM aankoopmakelaar, vergroot jij je kans op succes. Onze aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van je droomhuis, de bezichtigingen en het doen van het juiste bod.

Begeleiding van A tot Z

Een woning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een grote stap, waar veel bij komt kijken en wat bovendien ook nog eens de duurste aankoop van je leven is. Dat wil je toch goed regelen? Huizing Totaal Advies begeleidt je graag bij dit proces, van de eerste bezichtiging, de onderhandeling tot aan de overdracht bij de notaris. Wij kijken objectief naar je nieuwe huis en laten ons niet leiden door emoties, met als doel aankoop tegen de laagst mogelijke prijs en beste voorwaarden.

Wij regelen alles voor je

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Wij regelen het voor je. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze makelaar nemen we jouw woonwensen onder de loep. Samen doorlopen we het hele aankoopproces. Alle belangrijke zaken worden besproken.

Sleutel ontvangen

Woning aankopen in Eelde-Paterswolde

Ben jij van plan een woning te gaan kopen, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Hij begeleidt je het gehele aankoopproces. Als we samen de juiste woning hebben gevonden, gaan we beoordelen of dit ook een goede koop is. Zijn er eventuele gebreken? Wat is de waarde? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij zoeken het allemaal uit.

Ga je de woning kopen? Dan starten de onderhandelingen. Maar, hoe doe je dat? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

Aankoopmakelaar Eelde-Paterswolde

  • Wij geven interessante tips en achtergrondinformatie over de woonomgeving;
  • Wij onderzoeken de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, prijsstelling en reële aankoopwaarde;
  • Wij gaan mee naar de (tweede) bezichtiging;
  • Wij zorgen voor een heldere aankoopstrategie en voeren wij daadkrachtig de onderhandelingen;
  • Wij controleren de koopakte en andere relevante documenten;
  • Wij bewaken de ontbindende voorwaarden en eindopname voorafgaand aan de definitieve overdracht bij de notaris.

Ik wil gratis aankoopadvies

Ben jij onder de indruk van onze aankoopdienstverlening?

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 050 - 309 68 18.

Wat onze klanten vinden:

10

Dhr. A. Kukler

Hogestukken 5 03 aug. 2021

Wij hebben gekozen voor Peter Wolf omdat wij bij hem qua persoon een goed gevoel hadden en achteraf blijkt dit meer dan juist te zijn

8.8

Onbekend

Novastraat 11 29 jul. 2021

Ik vond fijne makelaar met verstand van zaken . Het gaf me direct al goed gevoel .ik zal deze makelaar zeker aanraden !

9.0

Onbekend

Leeuwerikweg 11 13 jul. 2021

Het contact liep heel soepel, de makelaar was erg geduldig en nam alle tijd voor ons. Na het vertrekken van de opdracht werden we van alle stappen op de hoogte gehouden en bij de uiteindelijke verkoop...

8.3

Onbekend

Mandelandenweg 5 a 08 jul. 2021

Prima makelaar heeft ons goed bijgestaan.Goed op de hoogte gehouden van het wel en wee.Zeer tevreden.

8.0

Mevr. C.I. Toonstra

Hooiweg 48 06 jul. 2021

Op de momenten dat we contact wilden was dhr Wolff altijd goed bereikbaar en had de juiste antwoorden of oplossingen. Als we zaken anders geregeld wilden dan kwam daar een oplossing voor. We werden...

9.0

Onbekend

Braamstukken 82 30 jun. 2021

Prettige en transparante samenwerking, geen vraag is teveel en alles is te overleggen. Zeker een aanrader als makelaar!

8.5

Onbekend

Groningerweg 80 F 18 jun. 2021

De contacten waren altijd prettig, zowel met de makelaar als met het ondersteunend personeel.

8.8

Onbekend

Woldweg 64 15 jun. 2021

We hebben accuraat en deskundig advies ontvangen van deze makelaar. In het contact en de omgang is hij zeer prettig.

9.0

Dhr. Dick Smit

C. Pothuisstraat 40 25 mei 2021

Huizing Totaal advies is een goede betrouwbare makelaar. Die met kennis van zaken en belang van de klant voorop stelt. De verkoop was correct en goed geregeld. Huizing Totaal advies is zeer zeker aan...

9.0

Onbekend

Hoofdweg 58 b 16 apr. 2021

Deskundig, vriendelijk. Een goed benaderbare makelaar. Regeert snel op vragen en denkt met je mee.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top