Hypotheken & Verzekeringen
Huis aankopen in Eelde-Paterswolde

Met hulp van onze makelaar Peter


Gemiddeld beoordeeld met: 9,3

Aankopen met onze makelaar Peter

Sta sterker
Een NVM aankoopmakelaar verzekert jou van professionele ondersteuning tijdens het aankoopproces en komt op voor jouw belangen. Je krijgt meer voor elkaar met een NVM aankoopmakelaar.
Dicht bij het vuur
Nog voordat er een woning op funda wordt geplaatst, is onze aankoopmakelaar al op de hoogte. Daarnaast is een onze aankoopmakelaar alert op de nieuwste bouwplannen of waar vergunningen worden vergeven.
Meer zekerheid
Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid. Een aankoopmakelaar geeft jou dus meer kans op dat nieuwe huis in Eelde-Paterswolde

Huis kopen Eelde-Paterswolde?

Ben jij van plan een woning te gaan kopen, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Hij begeleidt je het gehele aankoopproces. Als we samen de juiste woning hebben gevonden, gaan we beoordelen of dit ook een goede koop is. Zijn er eventuele gebreken? Wat is de waarde? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij zoeken het allemaal uit.

Ga je de woning kopen? Dan starten de onderhandelingen. Maar, hoe doe je dat? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

Kennismakingsgesprek aanvragen

Aankoopmakelaar Eelde-Paterswolde

  • Wij geven interessante tips en achtergrondinformatie over de woonomgeving;
  • Wij onderzoeken de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, prijsstelling en reële aankoopwaarde;
  • Wij gaan mee naar de (tweede) bezichtiging;
  • Wij zorgen voor een heldere aankoopstrategie en voeren wij daadkrachtig de onderhandelingen;
  • Wij controleren de koopakte en andere relevante documenten;
  • Wij bewaken de ontbindende voorwaarden en eindopname voorafgaand aan de definitieve overdracht bij de notaris.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Huizing Totaal Advies Jetty aankopen

Hoe wij ons werk doen?

Dat kunnen we je zelf vertellen, maar je kunt het beter aan onze klanten vragen. We geven graag het woord aan één van onze klanten:

"Wij zijn van het begin af aan al bij Huizing Totaal Advies, ze doen meer dan je vraagt, zoeken alles uit en als er bv een verzekering is die goedkoper kan laten ze dat meteen weten, een heel erg prettig bedrijf. De makelaar zoekt alles uit en probeert er alles uit te halen wat er uit te halen is, houd je altijd op de hoogte wat hij doet en als er bijzonderheden zijn, heel prettig." - Dhr. R. Bloem

Deze kopers gingen je voor!

8.8 Mevr. H. Visser-van der Pers Zonnehorst 6 02 jul. 2024

Prettig en toch zakelijk met veel uitleg over gang van zaken. Deskundig advies en ondersteuning in bijkomende zaken

10 Anoniem Golfslag 159 06 mei 2024

Dit is inmiddels de 3e keer dat ik samenwerk met Huizing in zowel de aankoop- als verkoop. Ook met hele bijzondere omstandigheden. Ik ben enorm tevreden over hun en natuurlijk vooral Peter Wolff als...

10 Mevr. A.D. Klei Framaheerd 69 15 apr. 2024

Fijne samenwerking en hulp en begeleiding gehad! communicatie ook top, laagdrempelig kantoor. .

9.8 JM Bijlsma Hoofdweg 374 07 feb. 2024

Er ging niets fout. Zeer goed geadviseerd in vraagprijs en onderhandelingen. Kortom zeer tevreden. Ook heel prettig persoonlijk contact, wat ik ook belangrijk vind.

9.8 Anoniem Prins Bernhardlaan 13 08 dec. 2023

Het contact liep heel plezierig. Goed bereikbaar en zorgvuldig. Begeleide zowel de verkoop van het huidige huis als de koop van een ander huis heel correct.

8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

Aankoopmakelaar Eelde-Paterswolde

In de huidige markt is het aankopen van een woning een hele lastige klus. De grote vraag naar woningen en het relatief kleine aanbod zorgt voor krapte op de markt. In een krappe huizenmarkt moet je als koper slim kunnen handelen. Als je kiest voor een NVM aankoopmakelaar, vergroot jij je kans op succes. Onze aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van je droomhuis, de bezichtigingen en het doen van het juiste bod.

Begeleiding van A tot Z

Een woning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een grote stap, waar veel bij komt kijken en wat bovendien ook nog eens de duurste aankoop van je leven is. Dat wil je toch goed regelen? Huizing Totaal Advies begeleidt je graag bij dit proces, van de eerste bezichtiging, de onderhandeling tot aan de overdracht bij de notaris. Wij kijken objectief naar je nieuwe huis en laten ons niet leiden door emoties, met als doel aankoop tegen de laagst mogelijke prijs en beste voorwaarden.

Kennismakingsgesprek aanvragen?

Wij regelen alles voor je

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Wij regelen het voor je. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze makelaar nemen we jouw woonwensen onder de loep. Samen doorlopen we het hele aankoopproces. Alle belangrijke zaken worden besproken.

Sleutel ontvangen

Ben jij onder de indruk van onze aankoopdienstverlening?

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Vul het formulier in of bel ons gerust op 050 - 309 68 18.

Als je het formulier invult proberen wij binnen 1 werkdag contact met jou op te nemen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top