Hypotheken & Verzekeringen
Met onze diensten bieden wij jou een complete service


Gemiddeld beoordeeld met: 9,3

Full-service dienstverlening

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Wij begeleiden je graag tijdens je woonreis op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van onze full-service dienstverlening.

Diensten

Jouw woning verkopen? Met Huizing Totaal Advies begeleiden wij je vanuit ons full-service kantoor tijdens je woonreis. Met onze ijzersterke woningpresentatie en verkoopstrategie ontzorgen wij je van A tot Z.

Meer lezen

Weten wat jou huis waard is? Onze makelaar weet het. Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd gratis en vrijblijvend.

Meer lezen

In de huidige markt is het bijna niet meer mogelijk om in de regio van Eelde-Paterswolde een woning te kopen zonder aankoopmakelaar. De grote vraag naar woningen en het relatief kleine aanbod zorgt voor krapte op de markt. Wij als aankoopmakelaar helpen je graag om jou droomwoning te kopen.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Eelde-Paterswolde en omgeving? Schrijf je in en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Bij de aankoop en verkoop van een huis is een taxatie nodig, maar bijvoorbeeld ook voor de financiering van een woning of het oversluiten van je hypotheek. En wat te denken van een verbouwing, bij boedelscheiding of de afhandeling van een erfenis waar een woning bij betrokken is. Huizing Totaal Advies is erkend taxateur en verzorgt onafhankelijke en gevalideerde taxatierapporten.

Meer lezen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Met de stad Groningen in de buurt, zijn woningen in Eelde, Paterswolde en omgeving erg in trek. Wij kennen deze markt als geen ander en weten dan ook vast een geschikte huurder te vinden.

Meer lezen

Huizing Totaal Advies vergelijkt diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgt voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!

Meer lezen

Financieel advies van onze financieel adviseur. Huizing Totaal Advies heeft ruime ervaring in zowel zakelijke ondersteuning als in particuliere advisering. Maak gebruik van deze optelsom van onze expertise en profiteer van de meest uitgebalanceerde oplossingen zowel zakelijk als privé.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze binnendienstmedewerkers

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust contact op met onze binnendienstmedewerkers. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top