Hypotheken & Verzekeringen
Financieel advies ondernemers


Ook daarvoor ben je bij Huizing Totaal Advies aan het goede adres

Financieel advies voor bedrijven

Kennis van zakelijke markt
Onze financieel adviseur is op de hoogte van de huidige zakelijke markt en besteed veel aandacht aan verschillende belangen die voor jou hierin een rol spelen.
Risico's in kaart brengen
Een bedrijfsadviseur brengt in kaart wat de financiële mogelijkheden en groeipotentie van jouw onderneming is. Op basis van deze gegevens wordt er gekeken naar een passende oplossing voor jouw wensen.
Bedrijfsverzekering
Met de full-service dienstverlening van Huizing Totaal Advies kun je ook voor een goede bedrijfsverzekering bij ons terecht. De juiste balans tussen premies en risico's.

Financieel advies aanvragen

Financieel advies ondernemers

Financieel advies voor ondernemers besteedt aandacht aan verschillende belangen: je bedrijf, je thuissituatie, maar natuurlijk ook aan jezelf.
Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook. En de risico's die je zakelijk loopt, kunnen grote consequenties hebben voor je privé situatie. Huizing Totaal Advies brengt dit allemaal helder in kaart met zakelijk financieel advies. Zakelijk en privé gaan in elkaar over bij zaken, zoals:

 • je pensioen
 • beroepsaansprakelijkheid
 • rechtsbijstand
 • arbeidsongeschiktheid
 • overlijden

Zorg er voor dat je deze zaken goed hebt geregeld. Er zijn uitstekende, betaalbare mogelijkheden om zowel je privé als zakelijke belangen goed af te dekken.

Financieel advies ondernemers aanvragen

Maak risico's beheersbaar met onze risicoanalyse

Als specialist in bedrijfszekerheid kan Huizing Totaal Advies je uitstekend ondersteunen bij het beheersbaar maken van de risico's binnen je bedrijf door middel van het uitvoeren van een uitgebreide risicoanalyse. Ook door middel van het maken van voorstellen voor beheersbaarheid met antwoorden op vragen als: Is preventie mogelijk? Tot welk kostenniveau kan je bedrijf de risico's zelf dragen? Van welke verzekeringsoplossingen kun je gebruik maken?

Wij voeren periodieke updates van de risicoanalyse uit en stellen gerichte adviezen op voor de te nemen maatregelen. Een risicoanalyse maakt risico's beheersbaar. Blijf de risico’s binnen je onderneming de baas en maak gebruik van onze kennis. Maak een afspraak met Huizing Totaal Advies in Eelde-Paterswolde voor een onafhankelijk advies.

Risicoanalyse inplannen

Bedrijfsrisico's in kaart brengen

Als je weet wat de risico’s zijn en welke impact deze kunnen hebben op je bedrijf en bedrijfsvoering, kun je een afgewogen beslissing nemen hoe je wilt omgaan met deze risico’s. Je onderneming is een complex geheel van vele facetten: huisvesting, rechtsvorm, personeel, marktomstandigheden, productieproces, enzovoort. Met een risicoanalyse van Huizing Totaal Advies krijg je heldere antwoorden op vragen als:

 • Welke risico's loopt je bedrijf?
 • Waarop hebben deze risico's betrekking?
 • Wat is de directe schade en gevolgschade (zoals niet na kunnen komen verplichtingen, imagoschade, e.d.) als dit risico werkelijkheid wordt?
 • Wat is de kans dat het risico zich manifesteert?

Financieel Advies bij Huizing Totaal Advies

Huizing Totaal Advies heeft ruime ervaring in zowel zakelijke ondersteuning als in particuliere advisering. Maak gebruik van deze optelsom van onze expertise en profiteer van de meest uitgebalanceerde oplossingen zowel zakelijk als privé. Ons financieel advies betreft:

 • Je totale verzekeringspakket
 • Vermogensopbouw
 • Inkomenszekerheden
 • Aansprakelijkheden
 • Fiscale mogelijkheden

Bekijk ook onze bedrijfsverzekering

Meteen een afspraak maken?

Bel met onze financieel adviseur Marjan

Marjan staat voor je klaar als je op zoek bent naar financieel advies. Ze zorgt voor een deskundig en afgewogen advies afgestemd op jouw situatie.

Dit vinden onze klanten

10 Anoniem Golfslag 159 06 mei 2024

Dit is inmiddels de 3e keer dat ik samenwerk met Huizing in zowel de aankoop- als verkoop. Ook met hele bijzondere omstandigheden. Ik ben enorm tevreden over hun en natuurlijk vooral Peter Wolff als...

10 Mevr. A.D. Klei Framaheerd 69 15 apr. 2024

Fijne samenwerking en hulp en begeleiding gehad! communicatie ook top, laagdrempelig kantoor. .

9.8 JM Bijlsma Hoofdweg 374 07 feb. 2024

Er ging niets fout. Zeer goed geadviseerd in vraagprijs en onderhandelingen. Kortom zeer tevreden. Ook heel prettig persoonlijk contact, wat ik ook belangrijk vind.

9.8 Anoniem Prins Bernhardlaan 13 08 dec. 2023

Het contact liep heel plezierig. Goed bereikbaar en zorgvuldig. Begeleide zowel de verkoop van het huidige huis als de koop van een ander huis heel correct.

8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

10 Herman Nikyuluw 29 mrt. 2023

Al jaren onze accountant voor de belastingen. En klopt ieder jaar weer. Heel goed bedrijf ook voor huizen verkoop en verzekeringen.

Jouw droompand nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top