Financieel advies voor bedrijven


Financieel advies voor bedrijven

Kennis van zakelijke markt
Onze financieel adviseur is op de hoogte van de huidige zakelijke markt en besteed veel aandacht aan verschillende belangen die voor jou hierin een rol spelen.
Risico's in kaart brengen
Een bedrijfsadviseur brengt in kaart wat de financiële mogelijkheden en groeipotentie van jouw onderneming is. Op basis van deze gegevens wordt er gekeken naar een passende oplossing voor jouw wensen.
Bedrijfsverzekering
Met de full-service dienstverlening van Huizing Totaal Advies kun je ook voor een goede bedrijfsverzekering bij ons terecht. De juiste balans tussen premies en risico's.

Financieel advies voor ondernemers

Ook daarvoor ben je bij Huizing Totaal Advies aan het goede adres

Financieel advies voor ondernemers besteedt aandacht aan verschillende belangen: je bedrijf, je thuissituatie, maar natuurlijk ook aan jezelf.
Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook. En de risico's die je zakelijk loopt, kunnen grote consequenties hebben voor je privé situatie. Huizing Totaal Advies brengt dit allemaal helder in kaart met zakelijk financieel advies. Zakelijk en privé gaan in elkaar over bij zaken, zoals:

 • je pensioen
 • beroepsaansprakelijkheid
 • rechtsbijstand
 • arbeidsongeschiktheid
 • overlijden

Zorg er voor dat je deze zaken goed hebt geregeld. Er zijn uitstekende, betaalbare mogelijkheden om zowel je privé als zakelijke belangen goed af te dekken.

Bedrijfsrisico's in kaart brengen

Iedere onderneming loopt risico’s. Dus jouw onderneming ook. Als je weet wat de risico’s zijn en welke impact deze kunnen hebben op je bedrijf en bedrijfsvoering, kun je een afgewogen beslissing nemen hoe je wilt omgaan met deze risico’s. Je onderneming is een complex geheel van vele facetten: huisvesting, rechtsvorm, personeel, marktomstandigheden, productieproces, enzovoort. Met een risicoanalyse van Huizing Totaal Advies krijg je heldere antwoorden op vragen als:

 • Welke risico's loopt je bedrijf?
 • Waarop hebben deze risico's betrekking?
 • Wat is de directe schade en gevolgschade (zoals niet na kunnen komen verplichtingen, imagoschade, e.d.) als dit risico werkelijkheid wordt?
 • Wat is de kans dat het risico zich manifesteert?

Maak risico's beheersbaar met onze risicoanalyse

Als specialist in bedrijfszekerheid kan Huizing Totaal Advies je uitstekend ondersteunen bij het beheersbaar maken van de risico's binnen je bedrijf door middel van het uitvoeren van een uitgebreide risicoanalyse. Ook door middel van het maken van voorstellen voor beheersbaarheid met antwoorden op vragen als: Is preventie mogelijk? Tot welk kostenniveau kan je bedrijf de risico's zelf dragen? Van welke verzekeringsoplossingen kun je gebruik maken?

Wij voeren periodieke updates van de risicoanalyse uit en stellen gerichte adviezen op voor de te nemen maatregelen. Een risicoanalyse maakt risico's beheersbaar. Blijf de risico’s binnen je onderneming de baas en maak gebruik van onze kennis. Maak een afspraak met Huizing Totaal Advies in Eelde-Paterswolde voor een onafhankelijk advies.

Risicoanalyse inplannen

Financieel Advies bij Huizing Totaal Advies

Huizing Totaal Advies heeft ruime ervaring in zowel zakelijke ondersteuning als in particuliere advisering. Maak gebruik van deze optelsom van onze expertise en profiteer van de meest uitgebalanceerde oplossingen zowel zakelijk als privé. Ons financieel advies betreft:

 • Je totale verzekeringspakket
 • Vermogensopbouw
 • Inkomenszekerheden
 • Aansprakelijkheden
 • Fiscale mogelijkheden

Bekijk ook onze bedrijfsverzekering

Meteen een afspraak maken?

Bel met onze financieel adviseur Marjan

Marjan staat voor je klaar als je op zoek bent naar financieel advies. Ze zorgt voor een deskundig en afgewogen advies afgestemd op jouw situatie.

Financieel advies aanvragen

Dit vinden onze klanten

9.0 Dhr. C.M. Oosterveld Tasmanstraat 69 23 apr. 2022

Geen enkele op of aanmerking, alles snel en correct geregeld. Snelle en duidelijke communicatie, deze makelaar heeft alles gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. Gewoon top.

9.3 Anoniem Hortensiaweg 12 09 apr. 2022

Zeer vriendelijke, deskundige makelaar met verstand van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

10 Helene Meijer 11 mrt. 2022

Altijd prettig en snel geholpen!

9.0 Onbekend Hooiweg 44 15 feb. 2022

Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

9.0 Anoniem Hooiweg 44 14 feb. 2022

Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

10 Eric de vos 09 feb. 2022

Top service, erg goed begeleid door de makelaar in de verkoop van ons ouderlijkhuis . Luisterde goed naar onze wensen . Goed bereikbaar . Erg tevreden dus

10 Wiert Van Der Veen 30 jan. 2022

Bijzonder prettige sfeer waarin je ontvangen wordt. Dat hoort eigenlijk ook zo, want je bent bij een assurantiemakelaar voor belangrijke dingen. Huizing biedt mij gewoonweg meer dan ik durfde te...

9.3 Onbekend Molkampen 38 23 dec. 2021

Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

9.3 Anoniem Molkampen 38 22 dec. 2021

Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

9.0 Dhr. Eric de Vos Kluivingskampenweg 25 17 dec. 2021

Het contract met makelaar verliep erg prettig. En luisterde naar onze wensen. En gaf goed advies voor de verkoop . Kwam afspraken na .En was beschikbaar voor vragen . Ook het contact met het "...

Jouw droompand nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top