Financieel advies voor bedrijven

Kennis van zakelijke markt
Onze financieel adviseur is op de hoogte van de huidige zakelijke markt en besteed veel aandacht aan verschillende belangen die voor jou hierin een rol spelen.
Risico's in kaart brengen
Een bedrijfsadviseur brengt in kaart wat de financiële mogelijkheden en groeipotentie van jouw onderneming is. Op basis van deze gegevens wordt er gekeken naar een passende oplossing voor jouw wensen.
Bedrijfsverzekering
Met de full-service dienstverlening van Huizing Totaal Advies kun je ook voor een goede bedrijfsverzekering bij ons terecht. De juiste balans tussen premies en risico's.

Financieel advies ondernemers

Ook daarvoor ben je bij Huizing Totaal Advies aan het goede adres

Financieel advies voor ondernemers besteedt aandacht aan verschillende belangen: je bedrijf, je thuissituatie, maar natuurlijk ook aan jezelf.
Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook. En de risico's die je zakelijk loopt, kunnen grote consequenties hebben voor je privé situatie. Huizing Totaal Advies brengt dit allemaal helder in kaart met zakelijk financieel advies. Zakelijk en privé gaan in elkaar over bij zaken, zoals:

 • je pensioen
 • beroepsaansprakelijkheid
 • rechtsbijstand
 • arbeidsongeschiktheid
 • overlijden

Zorg er voor dat je deze zaken goed hebt geregeld. Er zijn uitstekende, betaalbare mogelijkheden om zowel je privé als zakelijke belangen goed af te dekken.

Financieel advies ondernemers aanvragen

Bedrijfsrisico's in kaart brengen

Iedere onderneming loopt risico’s. Dus jouw onderneming ook. Als je weet wat de risico’s zijn en welke impact deze kunnen hebben op je bedrijf en bedrijfsvoering, kun je een afgewogen beslissing nemen hoe je wilt omgaan met deze risico’s. Je onderneming is een complex geheel van vele facetten: huisvesting, rechtsvorm, personeel, marktomstandigheden, productieproces, enzovoort. Met een risicoanalyse van Huizing Totaal Advies krijg je heldere antwoorden op vragen als:

 • Welke risico's loopt je bedrijf?
 • Waarop hebben deze risico's betrekking?
 • Wat is de directe schade en gevolgschade (zoals niet na kunnen komen verplichtingen, imagoschade, e.d.) als dit risico werkelijkheid wordt?
 • Wat is de kans dat het risico zich manifesteert?

Maak risico's beheersbaar met onze risicoanalyse

Als specialist in bedrijfszekerheid kan Huizing Totaal Advies je uitstekend ondersteunen bij het beheersbaar maken van de risico's binnen je bedrijf door middel van het uitvoeren van een uitgebreide risicoanalyse. Ook door middel van het maken van voorstellen voor beheersbaarheid met antwoorden op vragen als: Is preventie mogelijk? Tot welk kostenniveau kan je bedrijf de risico's zelf dragen? Van welke verzekeringsoplossingen kun je gebruik maken?

Wij voeren periodieke updates van de risicoanalyse uit en stellen gerichte adviezen op voor de te nemen maatregelen. Een risicoanalyse maakt risico's beheersbaar. Blijf de risico’s binnen je onderneming de baas en maak gebruik van onze kennis. Maak een afspraak met Huizing Totaal Advies in Eelde-Paterswolde voor een onafhankelijk advies.

Risicoanalyse inplannen

Financieel Advies bij Huizing Totaal Advies

Huizing Totaal Advies heeft ruime ervaring in zowel zakelijke ondersteuning als in particuliere advisering. Maak gebruik van deze optelsom van onze expertise en profiteer van de meest uitgebalanceerde oplossingen zowel zakelijk als privé. Ons financieel advies betreft:

 • Je totale verzekeringspakket
 • Vermogensopbouw
 • Inkomenszekerheden
 • Aansprakelijkheden
 • Fiscale mogelijkheden

Bekijk ook onze bedrijfsverzekering

Meteen een afspraak maken?

Bel met onze financieel adviseur Marjan

Marjan staat voor je klaar als je op zoek bent naar financieel advies. Ze zorgt voor een deskundig en afgewogen advies afgestemd op jouw situatie.

Financieel advies aanvragen

Dit vinden onze klanten

10 Herman Nikyuluw 29 mrt. 2023

Al jaren onze accountant voor de belastingen. En klopt ieder jaar weer. Heel goed bedrijf ook voor huizen verkoop en verzekeringen.

9.0 Kirsten Tebbens Begoniastraat 13 17 feb. 2023

Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is een hele kundige maar ook gezellige makelaar. Huizing biedt alle expertise die je nodig hebt voor je nieuwe huis. Zeker een aanrader

10 Sandra Pols Johann Faberlaan 59 10 feb. 2023

Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is zeer kundig, vriendelijk en heeft alles goed voor ons geregeld. Van de presentatie van ons huis op Funda tot het organiseren van de bezichtigingen; alles was...

10 Anoniem Pieter Hutstraat 4 28 okt. 2022

Hele goede en aardige makelaar. Peter heeft duidelijk kennis van zaken en heeft ons perfect geholpen met de verkoop! Erg prettige verkoop ervaring gehad! Mochten we in de toekomst weer willen verkopen...

9.8 Dhr. J.B. ten Cate Colijnlaan 43 05 okt. 2022

Al vele jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Huizing Totaal Advies, of het nu gaat om makelaardij, financiering dan wel verzekeringen. Ook bij de laatste verkoop verliep het proces soepel,...

10 Anoniem Hoofdstraat 104 31 aug. 2022

Alles snel en goed geregeld. Huizing totaal advies is een heeft een super team! De juiste mensen op de juiste plek, die alles tot in de puntjes voor ons hebben geregeld.

8.0 Anoniem Ten Oeverlaan 48 29 aug. 2022

Dit is voor ons de tweede keer dat we met hulp van Huizing onze woning hebben verkocht. Dat is ons weer uitstekend bevallen. Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. Ook voor het...

10 Siep van Sloten Ben Walrechtstraat 7 24 aug. 2022

Peter Wolff is een zeer gedreven, betrokken en kundig makelaar. Hij begeleidt het verkoopproces op een hele persoonlijke manier. Hij heeft kennis van zaken en kent de markt goed. Wij kunnen deze...

9.0 Dhr. R. Beerman Hooiweg 60 a 16 aug. 2022

Huizing Totaal Advies is een zeer deskundig, lokaal bedrijf. Het verkopen van een huis is op zich al een spannende zaak. Men loodst je professioneel door het verkoopproces en de makelaars zetten...

9.3 Anoniem Hoofdweg 204 11 aug. 2022

De lokale kennis en de directe nabijheid van het kantoor maakten het tot de ideale verkoopsituatie.

Jouw droompand nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top