Hypotheken & Verzekeringen
Huis verkopen in Eelde-Paterswolde


Maak kennis met ons makelaarsteam!
Gemiddeld beoordeeld met: 9,3

Onze verkoopdienstverlening in het kort

Totaaladvies
Naast het verkoopadvies, kunnen wij je ook adviseren op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd.
Woningexperts
Met al bijna twintig jaar ervaring weten wij waar we over praten. Door het inschakelen van een ervaren en deskundige makelaar kun je het verschil maken.
Echte stapje extra
Wij luisteren naar jouw verhaal en passen de verkoopstrategie aan op de situatie. Wij zetten graag een stapje extra. Ook de extra zaken die niet in de standaard dienstverlening zitten.

Huis verkopen Eelde-Paterswolde?

De volgende stap
Je hebt met veel plezier in je huis gewoond, maar bent toe aan de volgende stap om groter of juist kleiner te gaan wonen. Of heb je een heel andere reden om je huis te willen verkopen. Een spannend besluit, dat je niet dagelijks neemt en waar veel bij komt kijken.

Een vertrouwde klik

"Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, waar je een klik mee hebt en die je vertrouwt. Wij hopen dat je dat met ons ervaart. Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt van Eelde-Paterswolde, staan wij voor een onderbouwd advies en begeleiding tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Samen met Jetty zorgen we voor een prettige en vlotte verkoop van jouw woning, tegen de beste voorwaarden." - Peter, NVM makelaar.

Plan een kennismakingsgesprek

Onze verkoopmakelaar

 • Wij werken met eerlijke en transparante tarieven. Je weet vooraf precies wat je betaalt, zonder verrassingen achteraf.
 • Je kunt onze dienstverlening gratis uitproberen met proefverkopen. Je zit dus nergens aan vast.
 • We weten wat er speelt in de omgeving en geven een reëel advies.
 • Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z.
 • Wij geven je een terugkoppeling na elke bezichtiging

Kennismakingsgesprek aanvragen

Huizing Totaal Advies Peter quote

Deze verkopers gingen je voor!

10 Anoniem Golfslag 159 06 mei 2024

Dit is inmiddels de 3e keer dat ik samenwerk met Huizing in zowel de aankoop- als verkoop. Ook met hele bijzondere omstandigheden. Ik ben enorm tevreden over hun en natuurlijk vooral Peter Wolff als...

10 Mevr. A.D. Klei Framaheerd 69 15 apr. 2024

Fijne samenwerking en hulp en begeleiding gehad! communicatie ook top, laagdrempelig kantoor. .

9.8 JM Bijlsma Hoofdweg 374 07 feb. 2024

Er ging niets fout. Zeer goed geadviseerd in vraagprijs en onderhandelingen. Kortom zeer tevreden. Ook heel prettig persoonlijk contact, wat ik ook belangrijk vind.

9.8 Anoniem Prins Bernhardlaan 13 08 dec. 2023

Het contact liep heel plezierig. Goed bereikbaar en zorgvuldig. Begeleide zowel de verkoop van het huidige huis als de koop van een ander huis heel correct.

8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

10 Herman Nikyuluw 29 mrt. 2023

Al jaren onze accountant voor de belastingen. En klopt ieder jaar weer. Heel goed bedrijf ook voor huizen verkoop en verzekeringen.

IJzersterke woningpresentatie

Slimme verkoopstrategie
Om je huis tegenwoordig voor de beste prijs en juiste voorwaarden te verkopen, is een slimme verkoopstrategie en een goede woningpresentatie essentieel. Eentje die een goede eerste én tweede indruk achterlaat. Met behulp van ons uitgebreide verkooppakket wordt jouw woning in de spotlights gezet en zal de potentiële nieuwe bewoner ervaren hoe het is om in jouw huis te wonen.

We bereiken de juiste mensen

Dit realiseren wij dankzij onze doelgerichte online en offline marketingmiddelen. Zo presenteren wij jouw huis aan een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Verkooppakket Huizing Totaal Advies

Huizing Totaal Advies biedt een uitgebreide marketingmix om jouw woning optimaal te kunnen verkopen. Ons verkooppakket bestaat uit het volgende:

 • Complete funda plaatsing
 • Professionele fotografie
 • 360 graden foto's
 • 2D of 3D plattegronden
 • Facebook advertenties
 • Woningvideo
 • Plaatsing op onze website
 • Hoogtefoto's (optioneel)
 • Drone foto/video (optioneel)
 • Inzet van een woningstylist (optioneel)

Kennismakingsgesprek aanvragen?

Of liever eerst weten wat jouw woning waard is?

Jouw woning verkopen met Huizing Totaal Advies?

Neem voor onze verkoopbegeleiding contact met ons op. Vul je gegevens in via het contactformulier of bel naar 050 - 309 68 18 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Heb jij plannen om te verhuizen? Of weet je dit nog niet zeker, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top