Onze verkoopdienstverlening in het kort

Totaaladvies
Naast het verkoopadvies, kunnen wij je ook adviseren op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd.
Woningexperts
Met al bijna twintig jaar ervaring weten wij waar we over praten. Door het inschakelen van een ervaren en deskundige makelaar kun je het verschil maken.
Dat echte stapje extra
Wij luisteren naar jouw verhaal en passen de verkoopstrategie aan op de situatie. Wij zetten graag een stapje extra. Ook de extra zaken die niet in de standaard dienstverlening zitten.

Huis verkopen met Huizing Totaal Advies

Je hebt met veel plezier in je huis gewoond, maar bent toe aan de volgende stap om groter of juist kleiner te gaan wonen. Of heb je een heel andere reden om je huis te willen verkopen. Een spannend besluit, dat je niet dagelijks neemt en waar veel bij komt kijken. Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, waar je een klik mee hebt en die je vertrouwt. Wij hopen dat je dat met ons ervaart. Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt van Eelde-Paterswolde, staan wij voor een onderbouwd advies en begeleiding tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Onze verkoopmakelaar

 • Wij werken met eerlijke en transparatie tarieven. Je weet vooraf precies wat je betaalt, zonder verrassingen achteraf.
 • Je kunt onze dienstverlening gratis uitproberen met proefverkopen. Je zit dus nergens aan vast.
 • We weten wat er speelt in de omgeving en geven een reëel advies.
 • Met onze betrokken aanpak ontzorgen wij je van A tot Z.
 • Wij geven je een terugkoppeling na elke bezichtiging

Plan een kennismakingsgesprek

Of liever eerst een gratis waardebepaling?

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Heb jij plannen om te verhuizen? Of weet je dit nog niet zeker, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

IJzersterke woningpresentatie

Om je huis tegenwoordig voor de beste prijs en juiste voorwaarden te verkopen, is een slimme verkoopstrategie en een goede woningpresentatie essentieel. Eentje die een goede eerste én tweede indruk achterlaat. Met behulp van ons uitgebreide verkooppakket wordt jouw woning in de spotlights gezet en zal de potentiële nieuwe bewoner ervaren hoe het is om in jouw huis te wonen. Dit realiseren wij dankzij onze doelgerichte online en offline marketingmiddelen. Zo presenteren wij jouw huis aan een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op.

Verkooppakket Huizing Totaal Advies

Huizing Totaal Advies biedt een uitgebreide marketingmix om jouw woning optimaal te kunnen verkopen. Ons verkooppakket bestaat uit het volgende:

 • Complete funda plaatsing
 • Professionele fotografie
 • 360 graden foto's
 • 2D of 3D plattegronden
 • Facebook advertenties
 • Woningvideo
 • Plaatsing op onze website
 • Hoogtefoto's (optioneel)
 • Drone foto/video (optioneel)
 • Inzet van een woningstylist (optioneel)

Meer informatie tijdens het kennismakingsgesprek

Of liever eerst weten wat jouw woning waard is?

Jouw woning verkopen met Huizing Totaal Advies?

Neem voor onze verkoopbegeleiding contact met ons op. Vul je gegevens in via het contactformulier of bel naar 050 - 309 68 18 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Vul je gegevens in

Wat onze klanten vinden

9.0 Dhr. C.M. Oosterveld Tasmanstraat 69 23 apr. 2022

Geen enkele op of aanmerking, alles snel en correct geregeld. Snelle en duidelijke communicatie, deze makelaar heeft alles gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. Gewoon top.

9.3 Anoniem Hortensiaweg 12 09 apr. 2022

Zeer vriendelijke, deskundige makelaar met verstand van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

10 Helene Meijer 11 mrt. 2022

Altijd prettig en snel geholpen!

9.0 Onbekend Hooiweg 44 15 feb. 2022

Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

9.0 Anoniem Hooiweg 44 14 feb. 2022

Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

10 Eric de vos 09 feb. 2022

Top service, erg goed begeleid door de makelaar in de verkoop van ons ouderlijkhuis . Luisterde goed naar onze wensen . Goed bereikbaar . Erg tevreden dus

10 Wiert Van Der Veen 30 jan. 2022

Bijzonder prettige sfeer waarin je ontvangen wordt. Dat hoort eigenlijk ook zo, want je bent bij een assurantiemakelaar voor belangrijke dingen. Huizing biedt mij gewoonweg meer dan ik durfde te...

9.3 Onbekend Molkampen 38 23 dec. 2021

Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

9.3 Anoniem Molkampen 38 22 dec. 2021

Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

9.0 Dhr. Eric de Vos Kluivingskampenweg 25 17 dec. 2021

Het contract met makelaar verliep erg prettig. En luisterde naar onze wensen. En gaf goed advies voor de verkoop . Kwam afspraken na .En was beschikbaar voor vragen . Ook het contact met het "...

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top