Hypotheken & Verzekeringen

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?Gratis waardebepaling

Ben je van plan om je huis te gaan verkopen, dan ben je vast benieuwd naar de waarde van je huis. Ook als je nog niet van plan bent op te gaan verkopen, maar wil je wel graag de waarde van je huis laten berekenen is een gratis waardebepaling een goede eerste stap. Onze makelaar komt bij je langs om de waarde van je woning met je te bespreken. Hierbij houden we rekening met de volgende punten:

  • Type woning
  • Ligging
  • Uitvoering en afwerking
  • Staat van onderhoud
  • Bestemming van het pand
  • Toekomstige ontwikkelingen
  • De huidige markt en recent verkochte, vergelijkbare woningen

Plan een waardebepaling voor jouw huis

Tijdens ons bezoek kunnen we je ook meer vertellen over onze werkwijze en krijg je direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak!

Zullen we kennismaken?

Onze makelaar Peter komt graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling

Vul je gegevens in via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Gelijk een afspraak inplannen? Dan kun je ons bereiken via het onderstaande telefoonnummer.

Huizing Totaal Advies in het kort

Lokaal betrokken
Al onze medewerkers zijn lokaal betrokken. Wij wonen en werken in onze omgeving en kennen de omgeving daarom ook erg goed. We zijn een laagdrempelig en gezellig kantoor. Je kunt bij ons gerust naar binnenlopen met al je vragen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat, wijk, dorp of stad.
Alles onder één dak
Met Huizing Totaal Advies zorgen wij voor een compleet advies, voor zowel aankoop, verkoop, verzekeringen en het afnemen van een hypotheek. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Ontzorgen van A tot Z
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top