Hypotheken & Verzekeringen

Wij helpen jou bij de zoektocht naar jouw droomwoningAls eerste op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod?

Ben je op zoek naar een woning in de omgeving Eelde-Paterswolde? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice! Je ontvangt dan onze huizen die voldoen aan jouw wensen in je inbox. Zo ben jij als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod.

Hoe werkt het? Geef op het inschrijfformulier aan bij de eerste stap in welke plaats(en) je droomhuis gevonden moet worden. Bij stap twee kun je jouw gewenste prijsklasse aangeven. Hierna kun je bij stap drie je woonwensen aangeven. Bij de laatste stap vul je je persoonlijke gegevens in. Wij gaan voor je op onderzoek uit. Zodra we goede matches hebben gevonden, ontvang jij ze in jouw inbox.

Ook benieuwd naar huizen van andere makelaars? Bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze aankoopmakelaar. Je kunt hier een kennismakingsgesprek aanvragen.

Plaatsen:
Geselecteerde plaatsen:
0 van de 50 plaatsen gekozen.
Gebieden:
Geselecteerde gebieden:
0 van de 50 gebieden gekozen.

Huizing Totaal Advies in het kort

Lokaal betrokken
Al onze medewerkers zijn lokaal betrokken. Wij wonen en werken in onze omgeving en kennen de omgeving daarom ook erg goed. We zijn een laagdrempelig en gezellig kantoor. Je kunt bij ons gerust naar binnenlopen met al je vragen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat, wijk, dorp of stad.
Alles onder één dak
Met Huizing Totaal Advies zorgen wij voor een compleet advies, voor zowel aankoop, verkoop, verzekeringen en het afnemen van een hypotheek. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Ontzorgen van A tot Z
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top