Huizing Totaal Advies is er voor jouw woonverzekering


Jouw huis en inboedel voordelig en goed verzekeren

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een goede opstal- en inboedel verzekering. Maar wat is precies het verschil tussen een inboedel- en opstalverzekering? Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot je woonhuis. Dit verzeker je met de opstalverzekering. Alles wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering. Je inboedelverzekering en opstalverzekering keren uit bij schade aan of in je huis na bijvoorbeeld brand, waterschade, inbraak of storm. Een prettig idee, want de kosten lopen bij deze schades al gauw behoorlijk op. Net als je woning, vergen ook jouw inboedelverzekering en opstalverzekering regelmatig onderhoud!

Voorkom onderverzekering

Weet wat je hebt!

Toen je een inboedelverzekering en/of opstalverzekering afsloot, heb je nauwkeurig in kaart gebracht wat de waarde van je inboedel is en wat de herbouwwaarde is van jouw huis. Je wilde tenslotte goed verzekerd zijn. Heb je inmiddels:

 • duurdere apparatuur aangeschaft?
 • antieke spullen gekocht?
 • een kunstwerk aangeschaft?
 • je woning verbouwd of verbeterd?

Dan is de kans groot dat je inmiddels onderverzekerd bent. En dat kan vervelende gevolgen hebben als je daadwerkelijk schade krijgt.

De scheidslijn tussen een opstalverzekering en een inboedelverzekering is soms dun. Breng daarom alle woonverzekeringen onder één dak. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt. Meer tips van onze verzekeringsexperts? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Kom gerust langs op ons kantoor, om het verzekerde bedrag van je inboedelverzekering en/of opstalverzekering bij te stellen of een vergelijking te laten maken tussen verschillende inboedel- en opstalverzekeringen. Sommige verzekeringen bieden ook garantie tegen onderverzekering! Neem contact op met onze verzekeringsexperts voor meer informatie. Bel, mail of vul gerust onderstaande formulier in.

  Verzekeringsadvies aanvragen

  Dit vinden onze klanten

  9.0 Dhr. C.M. Oosterveld Tasmanstraat 69 23 apr. 2022

  Geen enkele op of aanmerking, alles snel en correct geregeld. Snelle en duidelijke communicatie, deze makelaar heeft alles gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. Gewoon top.

  9.3 Anoniem Hortensiaweg 12 09 apr. 2022

  Zeer vriendelijke, deskundige makelaar met verstand van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

  10 Helene Meijer 11 mrt. 2022

  Altijd prettig en snel geholpen!

  9.0 Onbekend Hooiweg 44 15 feb. 2022

  Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

  9.0 Anoniem Hooiweg 44 14 feb. 2022

  Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

  10 Eric de vos 09 feb. 2022

  Top service, erg goed begeleid door de makelaar in de verkoop van ons ouderlijkhuis . Luisterde goed naar onze wensen . Goed bereikbaar . Erg tevreden dus

  10 Wiert Van Der Veen 30 jan. 2022

  Bijzonder prettige sfeer waarin je ontvangen wordt. Dat hoort eigenlijk ook zo, want je bent bij een assurantiemakelaar voor belangrijke dingen. Huizing biedt mij gewoonweg meer dan ik durfde te...

  9.3 Onbekend Molkampen 38 23 dec. 2021

  Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

  9.3 Anoniem Molkampen 38 22 dec. 2021

  Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

  9.0 Dhr. Eric de Vos Kluivingskampenweg 25 17 dec. 2021

  Het contract met makelaar verliep erg prettig. En luisterde naar onze wensen. En gaf goed advies voor de verkoop . Kwam afspraken na .En was beschikbaar voor vragen . Ook het contact met het "...

  Makelaardij
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Hypotheken & Verzekeringen
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Back to top