Hypotheken & Verzekeringen

Huizing Totaal Advies is er voor jouw woonverzekeringJouw huis en inboedel voordelig en goed verzekeren

Met Huizing Totaal Advies ben je verzekerd van een goede opstal- en inboedel verzekering. Maar wat is precies het verschil tussen een inboedel- en opstalverzekering? Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot je woonhuis. Dit verzeker je met de opstalverzekering. Alles wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering. Je inboedelverzekering en opstalverzekering keren uit bij schade aan of in je huis na bijvoorbeeld brand, waterschade, inbraak of storm. Een prettig idee, want de kosten lopen bij deze schades al gauw behoorlijk op. Net als je woning, vergen ook jouw inboedelverzekering en opstalverzekering regelmatig onderhoud!

Stel je vraag via WhatsApp

Voorkom onderverzekering

Weet wat je hebt!

Toen je een inboedelverzekering en/of opstalverzekering afsloot, heb je nauwkeurig in kaart gebracht wat de waarde van je inboedel is en wat de herbouwwaarde is van jouw huis. Je wilde tenslotte goed verzekerd zijn. Heb je inmiddels:

 • duurdere apparatuur aangeschaft?
 • antieke spullen gekocht?
 • een kunstwerk aangeschaft?
 • je woning verbouwd of verbeterd?

Dan is de kans groot dat je inmiddels onderverzekerd bent. En dat kan vervelende gevolgen hebben als je daadwerkelijk schade krijgt.

De scheidslijn tussen een opstalverzekering en een inboedelverzekering is soms dun. Breng daarom alle woonverzekeringen onder één dak. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt. Meer tips van onze verzekeringsexperts? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Kom gerust langs op ons kantoor, om het verzekerde bedrag van je inboedelverzekering en/of opstalverzekering bij te stellen of een vergelijking te laten maken tussen verschillende inboedel- en opstalverzekeringen. Sommige verzekeringen bieden ook garantie tegen onderverzekering! Neem contact op met onze verzekeringsexperts voor meer informatie. Bel, mail of vul gerust onderstaande formulier in.

  Verzekeringsadvies aanvragen

  Dit vinden onze klanten

  8.8 Mevr. H. Visser-van der Pers Zonnehorst 6 02 jul. 2024

  Prettig en toch zakelijk met veel uitleg over gang van zaken. Deskundig advies en ondersteuning in bijkomende zaken

  10 Anoniem Golfslag 159 06 mei 2024

  Dit is inmiddels de 3e keer dat ik samenwerk met Huizing in zowel de aankoop- als verkoop. Ook met hele bijzondere omstandigheden. Ik ben enorm tevreden over hun en natuurlijk vooral Peter Wolff als...

  10 Mevr. A.D. Klei Framaheerd 69 15 apr. 2024

  Fijne samenwerking en hulp en begeleiding gehad! communicatie ook top, laagdrempelig kantoor. .

  9.8 JM Bijlsma Hoofdweg 374 07 feb. 2024

  Er ging niets fout. Zeer goed geadviseerd in vraagprijs en onderhandelingen. Kortom zeer tevreden. Ook heel prettig persoonlijk contact, wat ik ook belangrijk vind.

  9.8 Anoniem Prins Bernhardlaan 13 08 dec. 2023

  Het contact liep heel plezierig. Goed bereikbaar en zorgvuldig. Begeleide zowel de verkoop van het huidige huis als de koop van een ander huis heel correct.

  8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

  Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

  10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

  De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

  10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

  Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

  9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

  Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

  10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

  De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

  Makelaardij
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Hypotheken & Verzekeringen
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Back to top