Huizing Totaal Advies adviseert over leningen


Weet waaraan je begint met een lening

Direct lenen, snel een aanvraag voor een lening indienen? Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar je aan begint met een lening. Huizing Totaal Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen.

Weet waarom je direct geld wil lenen

Direct gaan lenen kan je duur komen te staan. Wij raden je aan om eerst te bekijken waar je het geld voor nodig heeft: wil je nu en dan rood kunnen staan, ga je een grote uitgave doen (zoals het kopen van een auto) of wil je juist flexibel kunnen lenen, omdat je de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing nog niet helemaal kunt overzien? Als je dit weet, kun je de beste leenvorm selecteren. Zoals een rekeningcourantkrediet, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wil je direct lenen, maar wel op de beste manier? Kom dan eerst langs op ons kantoor in Eelde-Paterswolde.

Aanvraag lening samen met Huizing Totaal Advies

Voordat je de lening daadwerkelijk aanvraagt, informeren wij je over de volgende zaken:

 • De kosten van de lening op korte en lange termijn
 • De voorwaarden waar je aan moet voldoen
 • De kleine lettertjes van de lening
 • De mogelijke alternatieven voor een lening

  Verantwoord lenen?

  Verantwoord lenen, met een lening die past binnen jouw budget? Bel ons op 050 - 309 68 18 voor een onafhankelijk kredietadvies of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

  Sparen: voor grote uitgaven en onvoorziene kosten

  Geld sparen is voor iedereen een goed idee. Er kunnen zich altijd situaties voordoen, waarbij je meer geld nodig heeft dan er op uw lopende rekening staat. Bijvoorbeeld als je wasmachine vervangen moet worden of omdat je groot onderhoud aan uw huis wilt plegen. Maar hoe kun je het beste gaan sparen?

  Spaarrentes vergelijken? Kijk ook naar de voorwaarden

  Als je gaat sparen, dan wil je natuurlijk graag de hoogste rente op je spaarrekening. Als je rentes gaat vergelijken, vergeet dan ook niet op de voorwaarden te letten:

  • Is die aantrekkelijke spaarrente vast of variabel?
  • Kun je altijd bij je geld? Als je een potje voor onvoorziene uitgaven wilt, dan is het niet handig om je geld voor langere tijd vast te zetten.
  • Zijn er kosten verbonden aan het opnemen van geld?

  Fiscaal aantrekkelijk sparen voor uw kinderen

  Wil je sparen voor je kinderen of kleinkinderen? Dat kan fiscaal voordelig! Jaarlijkse giften aan je kinderen of kleinkinderen zijn namelijk tot een bepaald bedrag vrij van schenkbelasting. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden voor fiscaal aantrekkelijk sparen.

  Alle mogelijkheden voor sparen op een rij

  Wij begrijpen dat je op zoek bent naar de hoogste spaarrente én de juiste voorwaarden. Daarom maakt Huizing Totaal Advies je graag wegwijs in het woud van spaarrekeningen, spaarvormen, rentes en voorwaarden. Zo kun je veilig tot de juiste keuze komen. Bel ons op 050 - 309 68 18 en maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. We ontvangen je graag op ons kantoor in Eelde-Paterswolde. Dan bekijken we samen welke spaarmethode voor jouw de beste is.

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Kom gerust langs op ons kantoor. Onze adviseurs gaan graag met jou in gesprek voor een lening, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in om contact op te nemen.

  Verzekeringsadvies aanvragen

  Dit vinden onze klanten

  9.0 Dhr. C.M. Oosterveld Tasmanstraat 69 23 apr. 2022

  Geen enkele op of aanmerking, alles snel en correct geregeld. Snelle en duidelijke communicatie, deze makelaar heeft alles gedaan voor een vooraf afgesproken tarief. Gewoon top.

  9.3 Anoniem Hortensiaweg 12 09 apr. 2022

  Zeer vriendelijke, deskundige makelaar met verstand van zaken. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

  10 Helene Meijer 11 mrt. 2022

  Altijd prettig en snel geholpen!

  9.0 Onbekend Hooiweg 44 15 feb. 2022

  Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

  9.0 Anoniem Hooiweg 44 14 feb. 2022

  Zeer vriendelijke en professionele makelaar. Zowel bij de koop als verkoop fantastisch geholpen. En alles snel geregeld.

  10 Eric de vos 09 feb. 2022

  Top service, erg goed begeleid door de makelaar in de verkoop van ons ouderlijkhuis . Luisterde goed naar onze wensen . Goed bereikbaar . Erg tevreden dus

  10 Wiert Van Der Veen 30 jan. 2022

  Bijzonder prettige sfeer waarin je ontvangen wordt. Dat hoort eigenlijk ook zo, want je bent bij een assurantiemakelaar voor belangrijke dingen. Huizing biedt mij gewoonweg meer dan ik durfde te...

  9.3 Onbekend Molkampen 38 23 dec. 2021

  Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

  9.3 Anoniem Molkampen 38 22 dec. 2021

  Alles verliep goed. Het contact met de makelaar was goed. Ze hielden alles op de hoogte,en de uitleg was goed.

  9.0 Dhr. Eric de Vos Kluivingskampenweg 25 17 dec. 2021

  Het contract met makelaar verliep erg prettig. En luisterde naar onze wensen. En gaf goed advies voor de verkoop . Kwam afspraken na .En was beschikbaar voor vragen . Ook het contact met het "...

  Makelaardij
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Hypotheken & Verzekeringen
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Back to top