Hypotheken & Verzekeringen

Huizing Totaal Advies adviseert over leningenWeet waaraan je begint met een lening

Direct lenen, snel een aanvraag voor een lening indienen? Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar je aan begint met een lening. Huizing Totaal Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen.

Weet waarom je direct geld wil lenen

Direct gaan lenen kan je duur komen te staan. Wij raden je aan om eerst te bekijken waar je het geld voor nodig heeft: wil je nu en dan rood kunnen staan, ga je een grote uitgave doen (zoals het kopen van een auto) of wil je juist flexibel kunnen lenen, omdat je de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing nog niet helemaal kunt overzien? Als je dit weet, kun je de beste leenvorm selecteren. Zoals een rekeningcourantkrediet, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wil je direct lenen, maar wel op de beste manier? Kom dan eerst langs op ons kantoor in Eelde-Paterswolde.

Aanvraag lening samen met Huizing Totaal Advies

Voordat je de lening daadwerkelijk aanvraagt, informeren wij je over de volgende zaken:

 • De kosten van de lening op korte en lange termijn
 • De voorwaarden waar je aan moet voldoen
 • De kleine lettertjes van de lening
 • De mogelijke alternatieven voor een lening

  Verantwoord lenen?

  Verantwoord lenen, met een lening die past binnen jouw budget? Bel ons op 050 - 309 68 18 voor een onafhankelijk kredietadvies of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

  Sparen: voor grote uitgaven en onvoorziene kosten

  Geld sparen is voor iedereen een goed idee. Er kunnen zich altijd situaties voordoen, waarbij je meer geld nodig heeft dan er op uw lopende rekening staat. Bijvoorbeeld als je wasmachine vervangen moet worden of omdat je groot onderhoud aan uw huis wilt plegen. Maar hoe kun je het beste gaan sparen?

  Spaarrentes vergelijken? Kijk ook naar de voorwaarden

  Als je gaat sparen, dan wil je natuurlijk graag de hoogste rente op je spaarrekening. Als je rentes gaat vergelijken, vergeet dan ook niet op de voorwaarden te letten:

  • Is die aantrekkelijke spaarrente vast of variabel?
  • Kun je altijd bij je geld? Als je een potje voor onvoorziene uitgaven wilt, dan is het niet handig om je geld voor langere tijd vast te zetten.
  • Zijn er kosten verbonden aan het opnemen van geld?

  Fiscaal aantrekkelijk sparen voor uw kinderen

  Wil je sparen voor je kinderen of kleinkinderen? Dat kan fiscaal voordelig! Jaarlijkse giften aan je kinderen of kleinkinderen zijn namelijk tot een bepaald bedrag vrij van schenkbelasting. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden voor fiscaal aantrekkelijk sparen.

  Alle mogelijkheden voor sparen op een rij

  Wij begrijpen dat je op zoek bent naar de hoogste spaarrente én de juiste voorwaarden. Daarom maakt Huizing Totaal Advies je graag wegwijs in het woud van spaarrekeningen, spaarvormen, rentes en voorwaarden. Zo kun je veilig tot de juiste keuze komen. Bel ons op 050 - 309 68 18 en maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. We ontvangen je graag op ons kantoor in Eelde-Paterswolde. Dan bekijken we samen welke spaarmethode voor jouw de beste is.

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Kom gerust langs op ons kantoor. Onze adviseurs gaan graag met jou in gesprek voor een lening, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in om contact op te nemen.

  Verzekeringsadvies aanvragen

  Dit vinden onze klanten

  10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

  De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

  10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

  Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

  9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

  Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

  10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

  De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

  10 Herman Nikyuluw 29 mrt. 2023

  Al jaren onze accountant voor de belastingen. En klopt ieder jaar weer. Heel goed bedrijf ook voor huizen verkoop en verzekeringen.

  9.0 Kirsten Tebbens Begoniastraat 13 17 feb. 2023

  Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is een hele kundige maar ook gezellige makelaar. Huizing biedt alle expertise die je nodig hebt voor je nieuwe huis. Zeker een aanrader

  10 Sandra Pols Johann Faberlaan 59 10 feb. 2023

  Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is zeer kundig, vriendelijk en heeft alles goed voor ons geregeld. Van de presentatie van ons huis op Funda tot het organiseren van de bezichtigingen; alles was...

  10 Anoniem Pieter Hutstraat 4 28 okt. 2022

  Hele goede en aardige makelaar. Peter heeft duidelijk kennis van zaken en heeft ons perfect geholpen met de verkoop! Erg prettige verkoop ervaring gehad! Mochten we in de toekomst weer willen verkopen...

  9.8 Dhr. J.B. ten Cate Colijnlaan 43 05 okt. 2022

  Al vele jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Huizing Totaal Advies, of het nu gaat om makelaardij, financiering dan wel verzekeringen. Ook bij de laatste verkoop verliep het proces soepel,...

  10 Anoniem Hoofdstraat 104 31 aug. 2022

  Alles snel en goed geregeld. Huizing totaal advies is een heeft een super team! De juiste mensen op de juiste plek, die alles tot in de puntjes voor ons hebben geregeld.

  Makelaardij
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Hypotheken & Verzekeringen
  Jan Pelleboerplein 17
  9765 BR Eelde-Paterswolde

  Back to top

  Leuke baan zoekt jou!

  Commercieel talent?

  Bekijk vacature!