Hypotheken & Verzekeringen

Mijn thuis

Woon je al op je droomplek? Wat fijn! Droom je ervan om de ruimte uit te breiden, denk je na over een aanbouw of verbouwing? Dan kun je daar je hypotheek voor gaan verhogen. Vragen die bij je opkomen, kunnen zijn:

  • Wat voor invloed heeft de verbouwing op de waarde van mijn huis?
  • Wat is de invloed op de hypotheekrente en de hypotheekrenteaftrek?
  • Wat zijn de alternatieven als ik de verbouwing niet zelf kan betalen?

Wij geven je graag een antwoord op deze vragen en gaan graag met je in gesprek. Bij een hypotheek afsluiten of verhogen komt veel kijken. Goed en betrouwbaar hypotheekadvies is daarom belangrijk. Kom vrijblijvend kennismaken!

Vrijblijvend advies

Zonnepanelen aanleggen

Hypotheekadvies voor jou

Persoonlijk
Wij bieden jou de best passende hypotheek. Bij ons zijn er geen kleine lettertjes. Jij kunt straks zorgeloos wonen in jouw droomhuis mét financiële rust. Wij geven je een persoonlijk advies, hoe je situatie ook is.
Onafhankelijk
Ons advies is 100% onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde hypotheekverstrekkers en de keuze voor een geldverstrekker wordt bepaald door jou op basis van jouw wensen en mogelijkheden.
Deskundig
Onze experts hebben jarenlange ervaring als hypotheekadviseurs en houden hun kennis op peil met opleidingen en trainingen. Altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen vinden wij heel normaal!

Energie besparende maatregelen

Naast verbouwingen, kun je ook denken aan het duurzamer maken van je woning. Wist je dat je met energiebesparende maatregelen een hogere hypotheek kunt krijgen? Als jij je huis energiezuiniger wilt maken, kun je tot 106% van de waarde van je woning lenen. Die extra 6% moet je dan wel besteden aan deze energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Isolatie van gevel, dak, leidingen of vloer
  • HR++ beglazing (of hoger)
  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen

Meer informatie over je huis verduurzamen? We denken graag met je mee!

Meer informatie

Wat kost het?


Een hypotheek die bij jou past, daar kun je op vertrouwen met hypotheekadvies van Huizing Totaal Advies. Met het advies van onze adviseurs weet je zeker dat je maandelijks niet te veel betaalt, maar dat je hypotheek wel voldoet aan al je wensen en voorwaarden. Bovendien weet je precies wat je kunt lenen. Uiteindelijk bespaar je met ons advies maandelijks geld omdat je erop kunt vertrouwen dat de hypotheek past bij jouw situatie. We vertellen je graag meer over onze vaste tarieven.

Hypotheek verhogen voor een verbouwing?

Ga in gesprek met onze hypotheekadviseurs. Zij helpen je graag, zodat jij met een gerust gevoel kan starten met de verbouwing van jouw droomhuis!

Plan hier een kennismaking

Wat kan jij maximaal lenen in 2022?

Heb jij al (grote) plannen voor het jaar 2022? Als het kan, zou je dan een huis willen kopen? Als je verhuisplannen maakt, is het belangrijk te weten hoeveel je maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Je maximale hypotheek is afhankelijk van een aantal regels. In deze blog lees je alle regels die van invloed zijn op je maximale hypotheek voor 2022.

28 jan. 2022 Meer lezen

Risico's lage rente

De hypotheekrente is historisch laag. Wil je binnenkort een huis kopen en een hypotheek afsluiten, dan is dat natuurlijk ideaal. Toch brengt de lage hypotheekrente ook risico’s met zich mee. Wat zijn deze risico’s en wat merk je hiervan in je dagelijks leven?


24 sep. 2021 Meer lezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top