Hypotheken & Verzekeringen

Vacature - Hypotheekadviseur / Hypothecair PlannerHypotheekadviseur

Ben jij een gecertificeerd Hypotheekadviseur en/of Hypothecair Planner met ervaring in het begeleiden van zowel particuliere als zakelijke klanten naar de juiste hypotheekoplossingen? Zie je jezelf als een waardevolle aanvulling op een team van gedreven professionals die er alles aan doen om klanten te helpen hun droomhuis te financieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! We verwelkomen een enthousiaste collega met bewezen ervaring in het verstrekken van doeltreffend hypotheekadvies aan particulieren en ondernemers in privé. Als je op zoek bent naar een boeiende uitdaging te midden van fijne collega's, lees dan verder, want we hebben een plek voor een ervaren hypotheekadviseur.

De rol van hypotheekadviseur:

Wat houdt de functie in?

  • Je begeleidt klanten bij het maken van weloverwogen keuzes met betrekking tot hun hypotheek. Hierbij staan niet enkel de financiële producten centraal, maar vooral de individuele wensen en behoeften van de klant. Als adviseur begrijp je dat het afsluiten van een hypotheek een grote stap is en je kunt je goed inleven in de situatie van de klant.
  • Met jouw uitgebreide kennis en ervaring ben je in staat om creatief te denken en oplossingsgericht advies te bieden. Doordat we samenwerken met diverse geldverstrekkers, heb je alle mogelijkheden om klanten van het beste advies te voorzien.
  • Of het nu gaat om starters of complexere dossiers, jij weet alles begrijpelijk uit te leggen aan de klant.
  • Je hebt de vaardigheid om je agenda te vullen door gebruik te maken van commerciële acties, je eigen netwerk en onze bestaande klantenportefeuille, waarmee je bijdraagt aan het realiseren van onze groeiambities.
  • Kortom, je helpt graag mensen, denkt met ze mee en hebt de capaciteit om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen. Je bent uiteraard in het bezit van de vereiste diploma's voor de Wft-deskundigheid.

Wat verwachten wij van jou?

Krijg je energie van het sparren met collega's over diverse klantcases? Werk je graag zelfstandig, maar ben je ook in staat om op cruciale momenten een teamspeler te zijn? Ben je innovatief, flexibel en beschik je over de nodige papieren (WFT Adviseur Hypothecair Krediet is vereist, WFT Adviseur Inkomen + WFT Adviseur Schade Particulier en/of Zakelijk is een pré)? Denk je dat jij de persoon bent die we zoeken? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie of thee en een goed gesprek op ons kantoor.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie voor 36-40 uur per week met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Marktconform salaris
  • Ruim aantal vakantiedagen
  • Telefoon van de zaak
  • Pensioenregeling
  • WGA-Hiaatverzekering

Daarnaast geven wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving. Je zult samenwerken met enthousiaste, betrokken en gedreven collega's.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marjan Reidinga via 050 - 526 00 00

Solliciteren?

Voeg hier je CV en motivatie toe.

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top