Hypotheken & Verzekeringen

Test onze makelaar nu gratis uitProefverkopen met Peter

Vanaf het moment dat jij je huis met Huizing Totaal Advies gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Meer weten, vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan. Onze makelaar Peter vertelt je graag meer over Proefverkopen.

Waarom proefverkopen?

Als je kiest voor proefverkopen kun je eerst gratis uitproberen of onze dienstverlening bij je past. Wanneer je toch wilt stoppen, ben je geen kosten kwijt. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.

Ben je in de eerste maand toch niet tevreden? Dan kun je kosteloos stoppen. Dit betekent geen intrekkingskosten. En geen kosten voor het verkooppakket.

HUIZING PROEFVERKOPEN 1080 X1080

Meer weten over deze actie?

Laat je gegevens achter om een kennismaking in te plannen. Ook kun je ons gerust bellen op: 050 - 309 68 18

Ga meteen naar onze diensten

Jouw woning verkopen? Met Huizing Totaal Advies begeleiden wij je vanuit ons full-service kantoor tijdens je woonreis. Met onze ijzersterke woningpresentatie en verkoopstrategie ontzorgen wij je van A tot Z.

Meer lezen

In de huidige markt is het bijna niet meer mogelijk om in de regio van Eelde-Paterswolde een woning te kopen zonder aankoopmakelaar. De grote vraag naar woningen en het relatief kleine aanbod zorgt voor krapte op de markt. Wij als aankoopmakelaar helpen je graag om jou droomwoning te kopen.

Meer lezen

Bij de aankoop en verkoop van een huis is een taxatie nodig, maar bijvoorbeeld ook voor de financiering van een woning of het oversluiten van je hypotheek. En wat te denken van een verbouwing, bij boedelscheiding of de afhandeling van een erfenis waar een woning bij betrokken is. Huizing Totaal Advies is erkend taxateur en verzorgt onafhankelijke en gevalideerde taxatierapporten.

Meer lezen

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top