Hypotheken & Verzekeringen

Zorgeloos wonen als u ouder wordt

Huizing Totaal Advies begeleidt je graag bij het vinden van een levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met de grootste zorg en aandacht.

Wat is Levensloopbestendig Wonen?

Comfortabel kunt blijven wonen
Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Dit type woning is zo ontworpen dat je er comfortabel kunt blijven wonen, zelfs op je oude dag. Het biedt een veilige, toegankelijke en gemakkelijke leefomgeving, die kan worden aangepast aan veranderende levensomstandigheden.

Ontdek de Mogelijkheden
Wil je meer weten over levensloopbestendig wonen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Er zijn tal van opties om jouw woning geschikt te maken voor de toekomst, zodat je er zonder zorgen kunt blijven wonen.

Advies op Maat van Huizing Totaal Advies
Bij Huizing Totaal Advies staan we klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van een levensloopbestendige woonsituatie. We zorgen ervoor dat jouw woning perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen, nu en in de toekomst.

Plan dan gratis een kennismakingsgesprek in

Huizing Blog oudedagsvoorziening

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe u kunt profiteren van de overwaarde op uw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kunt u altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kunt u altijd nog besluiten uw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul uw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Huizing totaal advies terugstromers

Meer hypotheekmogelijkheden

Bent u binnen 10 jaar of minder van de AOW-leeftijd? Wilt u uw overwaarde benutten of verhuizen? Dan bieden wij u nu nóg meer mogelijkheden, zowel met als zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan uw droomhuis wellicht eerder werkelijkheid worden. Wilt u meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in met één van onze adviseurs.

Overwaarde hypotheek:

  • Voor degenen onder de AOW-leeftijd: Als u overwaarde op uw huis heeft, kunt u in veel gevallen uw hypotheek verhogen. Handig als u uw (klein)kinderen wilt helpen, uw woning wilt verbouwen/verduurzamen of uw pensioen wilt aanvullen.
  • Voor degenen boven de AOW-leeftijd: Als uw woning meer waard is dan uw hypotheek, kunt u met de Overwaarde Hypotheek uw overwaarde benutten, zonder dat u uw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan met onze adviseur om uw mogelijkheden te bespreken.

Bij Huizing Totaal Advies staan we voor u klaar om de hypotheekmogelijkheden te verkennen die passen bij uw specifieke situatie

Heeft u Behoefte aan Meer Toegankelijke Voorzieningen?

Denk aan verlaagde drempels, een inloopdouche, of een slaapkamer op de begane grond. Ook al is het misschien nog niet direct nodig, een goede voorbereiding is het halve werk. Het is verstandig om tijdig uw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand wil verhuizen als lichamelijke klachten of beperkingen zich voordoen.

Overwaarde Hypotheek
Bij Huizing Totaal Advies kunnen we u helpen met een passende hypotheek. Met de Overwaarde Hypotheek kunt u eenvoudig een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat uw huidige woning verkocht hoeft te zijn. Dit biedt u de flexibiliteit om te verhuizen wanneer het u uitkomt.

Advies en Begeleiding van Huizing Totaal Advies
Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van een levensloopbestendige woning en om uw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs te verkopen. Voor vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek kunt u altijd terecht bij één van onze adviseurs.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u een extra vangnet als u door omstandigheden uw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld overblijft na de verkoop van uw woning, kunt u gebruikmaken van de NHG. Heeft u een hypotheek met NHG? Dan kunt u een tijdelijke verlaging van uw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen.

Gratis adviesgesprek

Als u naar een woning verhuist die lager in prijs is, kunt u een hypotheek afsluiten mét NHG. Als u zonder NHG een hypotheek afsluit, mag u in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning.

Wilt u levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend informatiegesprek. U zit nergens aan vast.

8.8 Mevr. H. Visser-van der Pers Zonnehorst 6 02 jul. 2024

Prettig en toch zakelijk met veel uitleg over gang van zaken. Deskundig advies en ondersteuning in bijkomende zaken

10 Anoniem Golfslag 159 06 mei 2024

Dit is inmiddels de 3e keer dat ik samenwerk met Huizing in zowel de aankoop- als verkoop. Ook met hele bijzondere omstandigheden. Ik ben enorm tevreden over hun en natuurlijk vooral Peter Wolff als...

10 Mevr. A.D. Klei Framaheerd 69 15 apr. 2024

Fijne samenwerking en hulp en begeleiding gehad! communicatie ook top, laagdrempelig kantoor. .

9.8 JM Bijlsma Hoofdweg 374 07 feb. 2024

Er ging niets fout. Zeer goed geadviseerd in vraagprijs en onderhandelingen. Kortom zeer tevreden. Ook heel prettig persoonlijk contact, wat ik ook belangrijk vind.

9.8 Anoniem Prins Bernhardlaan 13 08 dec. 2023

Het contact liep heel plezierig. Goed bereikbaar en zorgvuldig. Begeleide zowel de verkoop van het huidige huis als de koop van een ander huis heel correct.

8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top