Hypotheken & Verzekeringen

Full-service kantoor Eelde-Paterswolde

✔ Makelaardij
✔ Verzekeringen
✔ Hypotheken

Vraag een gratis waardebepaling aan

Direct aanvragen
10 Herman Nikyuluw 29 mrt. 2023

Al jaren onze accountant voor de belastingen. En klopt ieder jaar weer. Heel goed bedrijf ook voor huizen verkoop en verzekeringen.

10 Helene Meijer 11 mrt. 2022

Altijd prettig en snel geholpen!

10 Eric de vos 09 feb. 2022

Top service, erg goed begeleid door de makelaar in de verkoop van ons ouderlijkhuis . Luisterde goed naar onze wensen . Goed bereikbaar . Erg tevreden dus

10 Wiert Van Der Veen 30 jan. 2022

Bijzonder prettige sfeer waarin je ontvangen wordt. Dat hoort eigenlijk ook zo, want je bent bij een assurantiemakelaar voor belangrijke dingen. Huizing biedt mij gewoonweg meer dan ik durfde te...

10 Sandra Luurtsema 25 sep. 2020

Goede service en denken super mee met jou, je gezinssamenstelling en jouw persoonlijke situatie. Echt top!

10 Albertha mettingvanbergen 08 jul. 2020

makkelijk te vinden .ruime parkeer plaats goede makelaar

8.0 Bart vd Voort vd Kleij 16 nov. 2019

Altijd prima advies

Jouw makelaar in Eelde-Paterswolde

Vanuit ons regionale kantoor in Eelde helpen wij je graag tijdens jouw woonreis. Welke stap jij ook zet op het gebied van makelaardij, hypotheken of verzekeringen: ons team staat voor je klaar. Met onze full-service dienstverlening helpen wij je op het gebied van de makelaardij met het aankopen, verkopen of taxeren van je huis.

Je huis verkopen doe je niet met de eerste de beste. Elke dag ontmoeten wij unieke bewoners met een eigen verhaal. Ons ervaren team regelt alles voor je. Bovendien kun je dankzij onze recht-door-zee verkoop skills rekenen op de hoogste opbrengst.

Wat er ook komt kijken bij de verkoop van je huis: wij zorgen dat het goed komt. Dat is zonder kopzorgen je huis verkopen met de makelaar van Eelde-Paterswolde. Wat is jouw verhaal?

Huis verkopen

Verzekeringen & hypotheken

Wat is jouw woondroom? Een eerste huis kopen, een groter huis kopen of juist kleiner? En waar let je op bij het afsluiten van de juiste verzekeringen? Bij Huizing Totaal Advies krijg je onafhankelijk en begrijpelijk verzekerings- en hypotheekadvies. Onze missie: een hypotheek en/of verzekering(en) afsluiten die helemaal klopt bij jouw toekomst, maar ook in het leven dat je nu wilt leiden.

Betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies

Belangrijk voor jou om te weten is dat onze adviseurs gecertificeerd en onafhankelijk zijn. Wij luisteren met aandacht naar jouw dromen en drijfveren. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we alle aanbieders vergelijken en jouw onafhankelijk hypotheekadvies en verzekeringsadvies geven. Zo krijg jij inzicht in de beste mogelijkheden voor jou.

Hypotheekadvies

Huizing Totaal Advies

Lokaal betrokken
Al onze medewerkers zijn lokaal betrokken. Veel van ons wonen en werken in onze omgeving en kennen de omgeving daarom ook erg goed. Wij zijn een laagdrempelig en gezellig kantoor. Je kunt bij ons gerust naar binnenlopen met al je vragen.
Alles onder één dak
Met Huizing Totaal Advies zorgen wij voor een compleet advies, voor zowel aankoop, verkoop, verzekeringen en het afnemen van een hypotheek. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het totaaladvies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Ontzorgen van A tot Z
Wij houden van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.

Onze diensten

Verkopen

Jouw woning verkopen? Met Huizing Totaal Advies begeleiden wij je vanuit ons full-service kantoor tijdens je woonreis. Met onze ijzersterke woningpresentatie en verkoopstrategie ontzorgen wij je van A tot Z.

Verzekeringen

Huizing Totaal Advies vergelijkt diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgt voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!

Hypotheekadvies

Heb jij je droomhuis gevonden of ben je benieuwd wat je kunt lenen, waardoor je gerichter op zoek kunt gaan naar jouw droomwoning? Met hypotheekadvies van Huizing Totaal Advies weet je waar je aan begint als je misschien wel de grootste financiële verplichting in jouw leven aangaat.

0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Wat onze klanten vinden

8.8 Anoniem Vosbergerlaan 37 16 okt. 2023

Het contact verliep heel soepel. We konden met al onze vragen terecht.. zonder hem hadden we ons huis niet zo snel en makkelijk verkocht.

10 Anoniem Duinstraat 15 28 aug. 2023

De makelaar was een professional met kennis van de lokale omgeving. Hij heeft de juiste strategie gezet en gevolgd. Hij was erg kundig en prettig. Vlotte afhandeling.

10 Anoniem Ooster Badstraat 51 18 jul. 2023

Open en eerlijk naar alle partijen. Heel prettig is dat alles wordt teruggekoppeld. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Daarnaast goede kennis van zaken.

9.5 Anoniem Hogestukken 11 22 jun. 2023

Fijne gesprekken. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Verder heldere tijdige communicatie.

10 Dhr. H. Bartels Groote Veen 2 L 23 mei 2023

De medewerkers van Makelaardij Huizing zijn een absolute aanrader bij de koop/ verkoop van uw woning. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie van het team Huizing. In het bijzonder met Peter...

10 Herman Nikyuluw 29 mrt. 2023

Al jaren onze accountant voor de belastingen. En klopt ieder jaar weer. Heel goed bedrijf ook voor huizen verkoop en verzekeringen.

9.0 Kirsten Tebbens Begoniastraat 13 17 feb. 2023

Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is een hele kundige maar ook gezellige makelaar. Huizing biedt alle expertise die je nodig hebt voor je nieuwe huis. Zeker een aanrader

10 Sandra Pols Johann Faberlaan 59 10 feb. 2023

Peter Wolff van Huizing Totaal Advies is zeer kundig, vriendelijk en heeft alles goed voor ons geregeld. Van de presentatie van ons huis op Funda tot het organiseren van de bezichtigingen; alles was...

10 Anoniem Pieter Hutstraat 4 28 okt. 2022

Hele goede en aardige makelaar. Peter heeft duidelijk kennis van zaken en heeft ons perfect geholpen met de verkoop! Erg prettige verkoop ervaring gehad! Mochten we in de toekomst weer willen verkopen...

9.8 Dhr. J.B. ten Cate Colijnlaan 43 05 okt. 2022

Al vele jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Huizing Totaal Advies, of het nu gaat om makelaardij, financiering dan wel verzekeringen. Ook bij de laatste verkoop verliep het proces soepel,...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top