Hypotheken & Verzekeringen

Combideal: Makelaardij, hypotheekadvies en verzekeren in één

Combideal 2

Verhuisplannen?

Heb je verhuisplannen? Leuk! De markt is weer volop in beweging. Ga je eerst je huidige woning verkopen of ga jij eerst jouw droomhuis aan de haak slaan? In deze markt staan woningen weer iets langer te koop, waardoor jij niet op voorhand al direct hoeft aan te kopen. Dat wil niet zeggen dat je nu vooraan in de rij staat als je een woning wilt aankopen. En wat voor hypotheek kun jij in deze huidige markt afsluiten? Deze onzekere factoren zijn lastig, maar onze makelaar weet raad. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander en kijken graag mee wat in jouw situatie slim is. Als wij jou tijdens het complete proces mogen bijstaan, profiteer je bovendien van onze all-in combideal.

Totale ontzorging: makelaardij, hypotheekadvies en verzekeringen op één plek!

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen. Met onze combideal begeleiden wij je zowel bij verkoop van je huidige woning als bij de aankoop van een nieuwe woning. Stap 1 is daarbij inzicht in je financiële mogelijkheden en een passende hypotheek afsluiten die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Daarnaast kun je direct de meest passende verzekeringen bij ons afsluiten. Dit kan allemaal op één plek bij Huizing totaal advies. We kennen jouw situatie goed, waardoor we uitstekend kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften.

Deze voordelen wil je niet missen:

  • Praktische timing: wij sluiten de aan- en verkoop op elkaar aan. Je verhuist maar één keer. We stemmen de passeerdata en voorbehouden op elkaar af.
  • All-in: wij ontzorgen je volledig.
  • Met een helder inzicht in jouw (financiële) situatie weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn wat betreft aankopen, verkopen en hypotheken.
  • Wij bereiden de verkoop volledig voor, waarbij we rekening houden met de tijdstermijn voor de aankoop.
  • Extra voordeel: een flinke korting op ons tarief. Bespaar honderden euro’s!

Waarom kiezen voor de all-in combideal?

Tijdens het hele aankoop- en verkoopproces maar één aanspreekpunt en partner

Als je gebruik maakt van de combideal van Huizing Totaal Advies, begeleidt één van onze adviseurs je gedurende het hele proces. Je hebt dan één aanspreekpunt en partner. Bij de aankoop zorgt de makelaar ervoor dat je tegen de best haalbare condities aankoopt en bij de verkoop wordt de hoogst haalbare koopsom gerealiseerd. Een woning aankopen en verkopen is geen alledaagse bezigheid voor je, dan is het erg fijn dat je een vertrouwenspersoon hebt die voor je klaar staat. Daarbij geven wij ook passend hypotheekadvies en regelen we alles voor je op gebied van verzekeringen. Onze adviseur kent jou door en door en behartigt jouw wensen en belangen op de juiste manier.

In één keer klaar: makelaardij(aan- en verkoop), hypotheekadvies en verzekeringen!

Met de all-in combideal van Huizing Totaal Advies ben jij in één keer klaar voor de verkoop van je woning én aankoop van je droomwoning. Het gehele aankoop- en verkoopproces wordt voor je ontzorgt. Dit is inclusief het afsluiten van een hypotheek en de nodige verzekeringen. Geen kopzorgen dus, want wij regelen alles voor je onder één dak.

Als je liever jouw woning in de stille verkoop zet terwijl wij op zoek gaan naar je droomhuis, is dat uiteraard ook mogelijk. Met stille verkoop kunnen wij alvast de interesse peilen in je woning, voordat je het definitief wilt verkopen.

Combideal 3

Benieuwd of deze combideal iets voor jou is?

Neem contact op met onze makelaar via 050 - 309 68 18 of via info@huizingtotaaladvies.nl

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen wij je precies wat onze combideal inhoudt en laten we je kennismaken met onze dienstverlening. Je zit nergens aan vast, dus kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Meer informatie of direct een afspraak inplannen? Laat hieronder je gegevens achter:

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top