Onze directie

André Huizing is de oprichter en, hoe logisch ook, naamgever van Huizing Totaal Advies.  Voorheen was hij werkzaam als hypotheek- /verzekeringsadviseur en vestigingsmanager Eelde-Paterswolde bij De Hakenberg. In 2002 kreeg hij de unieke kans dit kantoor met zijn relaties over te nemen.

Onder de naam Huizing Totaal Advies werden de activiteiten op gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen verder uitgebreid. Inmiddels is Huizing Totaal Advies een gevestigde naam in Eelde-Paterswolde.

In 2017 kreeg André een ernstig ongeluk waarbij hij zwaar hersenletsel heeft opgelopen.  Zijn vrouw Agnes heeft toen zitting genomen in de directie en er samen met het hechte team van Huizing Totaal Advies de schouders ondergezet. Alle bedrijfsactiviteiten konden worden voortgezet.

Na intensieve revalidatie is André Huizing langzaam weer bij de bedrijfsactiviteiten en onze relaties betrokken. Iets waar niet alleen hij, maar ook alle mederwerkers van het kantoor enorm trots op en blij mee zijn. Van zijn enorme kennis en kunde, maar zeker ook van zijn humor, heeft iedereen plezier.

André en Agnes zien de toekomst van Huizing Totaal Advies met vertrouwen tegemoet.