Huizing Totaal Advies

Voor compleet financieel advies in Eelde-Paterswolde e.o.


Jouw belang is onze zorg
 

Sinds 1 september 2002 zijn wij, Huizing Totaal Advies, gevestigd in Eelde-Paterswolde. In dat jaar heeft André Huizing het kantoor van De Hakenberg overgenomen en het als Huizing Totaal Advies op de kaart gezet.

De eerste jaren waren we nog gevestigd aan de Hoofdweg 106. Toen zich in 2004 de kans voordeed te verhuizen naar het Jan Pelleboerplein, hebben we die met beide handen aangegrepen. Het open en laagdrempelige karakter van het kantoor past exact bij onze manier van werken.

Onze klanten ervaren het gemak van alles onder één dak: bij het (ver)kopen van je woning kunnen de afspraken van bespreken van de best passende  hypotheek, tekenen van de koopakte, en regelen van een goed sluitend verzekeringspakket vaak aansluitend bij de betreffende specialisten gepland worden.  Hierna stemmen zij alle stappen op elkaar af en wordt de klant volledig ontzorgd. Er komt tenslotte al zoveel meer kijken bij het (ver)kopen van je woning.


Wij werken altijd vanuit ons motto: “Jouw belang is onze zorg”.

Meer weten over onze dienstverlening en hoe wij jou kunnen helpen op het vlak van makelaardij, verzekeringen of hypotheken? Stap gewoon eens binnen op ons kantoor aan het Jan Pelleboerplein in Paterswolde of bel ons op:  
Verzekeringen en hypotheken: 050 5260000  of Makelaardij050 3096818  


 

Waarom Huizing Totaal Advies?

 Compleet pakket aan dienstverlening
 Jarenlange ervaring in Eelde-Paterswolde en omgeving
 Liefde voor het vak en de omgeving
 Slimme mix van on- en offline promotiemiddelen
 Eerlijke en transparante tarieven
 Nuchtere aanpak in combinatie met persoonlijk contact
 Je kunt de makelaar 3 maanden gratis uitproberen met onze actie Proefverkopen