Jouw huis verkopen in Eelde-Paterswolde en omgeving?

Huizing Totaal Advies helpt je graag op weg

Je hebt met veel plezier in je huis gewoond, maar bent toe aan de volgende stap om groter of juist kleiner te gaan wonen.  Of heb je een heel andere reden om je huis te willen verkopen. Een spannend besluit, dat je niet dagelijks neemt en waar veel bij komt kijken. Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, waar je een klik mee hebt en die je vertrouwt. Wij hopen dat je dat met ons ervaart. Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt van Eelde-Paterswolde, staan wij voor een onderbouwd advies en begeleiding tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

 

 
 

Denk jij dat wij als makelaar bij jou passen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak. Wij brengen in dit gesprek jouw wensen en doelen in kaart en geven op basis daarvan een advies over het verkooptraject. En dat begint met een gratis waardebepaling om zo de juiste verkoopprijs te kunnen bepalen.

 


 

Huizing Totaal Advies drie maanden uitproberen?

Wij snappen als geen ander dat je het liefst eerst wilt ervaren of de dienstverlening van onze makelaars bij jou passen en je nog nergens direct aan vast wilt zitten. Daarom hebben wij iets bedacht: Proefverkopen! Probeer onze dienstverlening drie maanden lang gratis uit. Na deze periode kun je bepalen of je tevreden bent over onze dienstverlening en dus of je verder met ons wilt. Zo niet, dan kun je direct stoppen, zonder verplichtingen of kosten.Verkoop je huis snel en voor de juiste prijs met Huizing Totaal Advies

Elke verkoop verdient een eigen aanpak en dus een persoonlijk advies. We bepalen samen met jou de aanpak, het verkoopplan en uiteraard het kostenplaatje. Hier maken we vooraf duidelijke afspraken over, zodat jij als klant weet waar je aan toe bent en niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.
 

Waarom Huizing Totaal Advies?

Wij zijn al jaren erkend NVM makelaar, maar staan ook voor:

 Uitstekende regionale marktkennis
 Terugkoppeling na elke bezichtigingen
 Slimme mix van online en offline promotiemiddelen
 Eerlijke en transparante tarieven, zonder verborgen kosten
 Persoonlijk verkoopplan op basis van jouw wensen en eisen
 Handige tips voor de beste presentatie van jouw woning
 Je kunt ons 3 maanden gratis uitproberen met onze actie Proefverkopen


Twijfel je nog of je je huis al in de verkoop wilt zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is virtueel verkopen dan iets voor jou.

 Onze klanten geven ons een 8.8

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen


 

Kom kennismaken!

Wij hopen jou graag te ontmoeten, jij ons ook? Bel ons op 050 3096818 en we plannen een vrijblijvende afspraak in, waarin we jouw wensen bespreken. 
Als je het prettiger vindt dat wij jou bellen, vul dan onderstaand formulier in.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring