Wat staat er op jouw woonverlanglijstje?


Ik wil graag...

Wat staat er op jouw verlanglijstje? Droom je over een grotere badkamer met ligbad, of wil je misschien kleiner wonen? Een huis met een stukje grond, zodat je ruimte hebt voor het maken van je eigen moestuin? Wil je verhuizen, maar vind je het lastig in deze overspannen markt om keuzes te maken? Wil jij je droomhuis vinden, of misschien alwel kopen? Wat je woonwensen ook zijn, schrijf ze op je verlanglijstje.

Hulp van onze aankoopcoach!

Vanaf 1 november kun jij je verlanglijstje delen met onze aankoopcoach. Samen nemen we jouw woonwensen onder de loep. Welke wensen zijn reëel en haalbaar in deze markt? Wij willen je meer zekerheid geven door middel van een cadeau. Je krijgt namelijk in november en december hulp van onze aankoopcoach cadeau!

Verlanglijstje 2

Gratis coaching

Als aankoopcoach profiteer je van een deel van onze aankoopdienstverlening, maar dan helemaal gratis. Zo kun je ook al in een vroeg stadium vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en kunde.

Eerlijk en oprecht

Hoe je gecoacht wilt worden is aan jou: telefonisch, videobellen of kom je langs op ons kantoor? Onze aankoopcoach zit voor je klaar met een gedegen en eerlijk advies.

Expertise delen

Er komen veel vragen op je af tijdens de zoektocht naar een woning. Onze aankoopcoach beantwoordt al je vragen over het kopen van een huis. Wij staan je bij met raad en daad, zo ben je op alles voorbereid.

Wat kun je van ons verwachten als jij je verlanglijstje inlevert?

Als je in gesprek gaat met onze aankoopcoach, nemen we jouw situatie onder de loep. We kijken naar jouw woonverlanglijstje en kunnen je meer inzicht geven in het gehele aankoopproces. Ook als je nog geen woning hebt kunnen vinden, helpen wij je met de zoektocht. Onze aankoopcoach staat voor je klaar:

  • Hulp bij de zoektocht naar jouw droomwoning
  • Hulp bij het maken van een afspraak voor een bezichtiging.
  • Wij controleren de woning op waarde op basis van cijfers uit de omgeving en vergelijkbare verkochte woningen.
  • Wij geven je waardevolle tips voor het aankopen van een woning.
  • Heb jij je droomwoning gevonden? Wij geven je tips voor het bieden.
  • Een antwoord op al je woonvragen.

Cadeautje voor jou!

In de huidige woningmarkt kun je wel wat hulp gebruiken, dus bieden wij je graag iets aan waar je écht wat aan hebt: gratis aankoopcoaching! Als je op zoek bent naar een woning, is het wel fijn dat er iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Als je een woning op het oog hebt, kijken wij met een objectief oog naar de waarde van de woning. Hoe zit het bijvoorbeeld met het bestemmingsplan? En is er sprake van vervuilde grond? Wij zoeken het voor je uit. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien bespaar je geld én sta je een stuk sterker in de strijd.

  • Gratis woonadvies en aankoopcoaching
  • Gratis waarde onderzoek van de woning die je op het oog hebt
  • Gratis tips en tricks op basis van onze kennis en ervaring

Claim jouw cadeau

Lever je verlanglijstje in!

Peter Jettie

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top