Mijn favorieten

Kwaliteitswaarborgen

  Adfiz 
Ons kantoor is lid van Adfiz,de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit. 
www.adfiz.nl
  Register Intermediair in Financiële Diensten 
De doelstelling van het Register is om de kwaliteit van de dienstverlening transparanter te maken en de klant een garantie voor deskundigheid te bieden. Een Registeradviseur hecht veel waarde aan vakbekwaamheid en de kwaliteit van de dienstverlening. 
www.rifd.nl
  Erkend Hypotheekadviseur 
De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur uit aan hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur. 
www.erkendhypotheekadviseur.nl
  NVM 
Brancheorganisatie NVM selecteert haar leden zorgvuldig. Het NVM-logo is uw waarborg voor onze deskundigheid, integriteit en kwaliteit. Wij houden ons aan de NVM Erecode en volgen voortdurend verplichte scholing om onze vakkennis op peil te houden. Een huis aan- of verkopen regelt u niet zomaar. Dat doet u samen met een NVM-makelaar. 
www.nvm.nl
  Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs 
De roep om kwaliteit wordt steeds luider. U wilt zaken doen met makelaars/taxateurs die hun vak verstaan. Kundige, betrouwbare mensen die u gegarandeerd kwaliteit bieden. Makelaars/taxateurs die zijn geregistreerd in het SCVM-Register beschikken aantoonbaar over deze kwalificaties. 
www.scvm.nl
  Autoriteit Financiële Markten 
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl
  Kifid 
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). 
www.kifid.nl